2777
2789
عنوان

مسخره نکنید اگ میخونی نظر خوب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ک دورش پره ولی رلو نیسم پی گیر نیسم این پیامم دادم فک نکنه من بلاکش کردم🤣🤣😀🤣🤣😃

پیگیر نیستی؟؟😶😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

داستانو مگه همون اول نمیگن؟والا تو خوددرگیری داری و اویزونم هستی دیگه چرا بهت برمیخوره

توعم ی بیکاری ک عقده هاتو تو مجازی خالی میکنی ولی اهمیتی نداره برام عقده های تو 

پیگیر نیستی؟؟😶😂

گفتم پی گیر هستم پی گیر نامحسوسم هرچی باشه ازش خوشم میاد چرا باکسی ک باهات داره با ادب صحبت میکنه اینطوری صحبت میکنی مسخره میکنی؟؟؟ما دخترا بهمم رحم نمیکنیم چ انتظار ازپسرا اگ میخاسنی مسخره کنی تو تاپیک زدم نظر نددید

توعم ی بیکاری ک عقده هاتو تو مجازی خالی میکنی ولی اهمیتی نداره برام عقده های تو

اوه چه بهت برخورد عزیزم حقیقت تلخه این عقده من نیست تو عقده جلب توجه داری و الکی داستان درست میکنی تا توجه یه پسر رو به خودت جلب کنی اسم این اویزونی نیست پس چیه؟

نظر مخالف نمیخوای بشنوی نظر نخواه اصلا

اوه چه بهت برخورد عزیزم حقیقت تلخه این عقده من نیست تو عقده جلب توجه داری و الکی داستان درست میکنی ت ...

نظر کسیو نمیخام جلب کنم بلاک کردم تو عصبانیت بعدش پشیمون شدم همین!چون هم محلیه پیام همگانی دادم بهش ک بلاک شده بتونم از جلوش رد شم همینو بس یبارم بهش پیام ندادم سبک نبودم تو اگ انسانی قضاوت میخای کنی انقد جزئی نظر بدی بیا کامل بپرس داستانو من بت بگم اون وقت بمن نمیگی اویرون بازم حرف کسی برام مهم نیس ولی خب شاید اینطوری اروم میشی ب دیگران توهین کنی و نقد کنی

نظر کسیو نمیخام جلب کنم بلاک کردم تو عصبانیت بعدش پشیمون شدم همین!چون هم محلیه پیام همگانی دادم بهش ...

میگم عزیزم من درکت میکنم نسبت به اون آدم حس داری ولی مثلا" بهتر نبود بجای ایکارا مثلا" یه پیام معمولی میدادی بهش سرصحبت رو باز میکردی؟

میگم عزیزم من درکت میکنم نسبت به اون آدم حس داری ولی مثلا" بهتر نبود بجای ایکارا مثلا" یه پیام معمول ...

مرسی از درکت میشه بیام خصوصی واست جریانو بگم نطرتو بدونم؟؟؟یکم فکرم بهم ریخته چون اشناس برای همین تاپیک زدم ممنونم ازت