2777
2789
عنوان

گوشی وقتی دزد ببره

269 بازدید | 30 پست

باید بریم سیم کارت بسوزونیم؟ اگ این کارو نکنیم چی میشه؟ بعد اینکه سیم کارت سوزوندیم میشه با همون خط دوباره شماره گرفت؟ 

دعا کنید بمیرم 💔

حتما حتما برو بسوزون

همونجا ک بسوزونی بلافاصله دوباره بهت میده سیم کارتتو

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما برو بسوزونهمونجا ک بسوزونی بلافاصله دوباره بهت میده سیم کارتتو

ینی با همون شماره میده دوباره؟ 

فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ 

دعا کنید بمیرم 💔

آره دیگه برو دفاتر پیشخوان میسوزونه سیمکارت جدید باهمون شماره بهت میده ولی باید کارت ملی صاحب سیمکار ...

حتما حتما برو بسوزونهمونجا ک بسوزونی بلافاصله دوباره بهت میده سیم کارتتو 

دعا کنید بمیرم 💔

آره دیگه برو دفاتر پیشخوان میسوزونه سیمکارت جدید باهمون شماره بهت میده ولی باید کارت ملی صاحب سیمکار ...

فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ 

دعا کنید بمیرم 💔

ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟

آره دیگه همون شمارتو میده 

آره من ک گرفتم خالی بود سیم کارتم

بااینکه مخاطبام رو سیم کارت سیوه  اما هیچکدوم نبود

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟

بلههه  همون شماره خودت رو بهت میده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...