زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 5693 عنوان گوشی وقتی دزد ببره 269 بازدید | 30 پست باید بریم سیم کارت بسوزونیم؟ اگ این کارو نکنیم چی میشه؟ بعد اینکه سیم کارت سوزوندیم میشه با همون خط دوباره شماره گرفت؟ دعا کنید بمیرم 💔 1404/02/16 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 3349 حتما حتما برو بسوزونهمونجا ک بسوزونی بلافاصله دوباره بهت میده سیم کارتتو دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
ماه66 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1018 اگر کس دیگه ای از سیم کارت استفاده کنه و خلاف کنه مسولش کسیه که سیم کارت رو باید میسوزوند بله مجدد همون شماره رو میشه استفاده کرد
کلیدزیرپادری عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 2916 آره دیگه برو دفاتر پیشخوان میسوزونه سیمکارت جدید باهمون شماره بهت میده ولی باید کارت ملی صاحب سیمکارت و صاحبش خودش اونجا باشه وگرنه نمیدن
زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 5693 حتما حتما برو بسوزونهمونجا ک بسوزونی بلافاصله دوباره بهت میده سیم کارتتو ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ دعا کنید بمیرم 💔
زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 5693 آره دیگه برو دفاتر پیشخوان میسوزونه سیمکارت جدید باهمون شماره بهت میده ولی باید کارت ملی صاحب سیمکار ... حتما حتما برو بسوزونهمونجا ک بسوزونی بلافاصله دوباره بهت میده سیم کارتتو ینی با همون شماره میده دوباره؟ دعا کنید بمیرم 💔
نایسر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1077 ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ سریع تو اپلیکیشنات بسوزون
زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 5693 آره دیگه برو دفاتر پیشخوان میسوزونه سیمکارت جدید باهمون شماره بهت میده ولی باید کارت ملی صاحب سیمکار ... ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ دعا کنید بمیرم 💔
نایسر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1077 اول بسوزون خطارو تو خونه بعد درخواست بده دوباره همون خطا رو بگیر با همون شماره چقدر بد منم درگیرش شدم
کلیدزیرپادری عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 2916 ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ راستی به پلیس فتاهم گزارش سرقت رو حتما بده چون کسی که گوشی دستشه میتونه از اکانتهات استفاده کنه
زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 5693 سریع تو اپلیکیشنات بسوزون متوجه نشدم دعا کنید بمیرم 💔
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 3349 ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ آره دیگه همون شمارتو میده آره من ک گرفتم خالی بود سیم کارتمبااینکه مخاطبام رو سیم کارت سیوه اما هیچکدوم نبود دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5274 ینی با همون شماره میده دوباره؟ فقط تمام شماره ها و اکانت ها پاک شدن از اول باید نصب کنم؟ بلههه همون شماره خودت رو بهت میده در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...