زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 عنوان بنظرتون وزن نی نیم خوبه 348 بازدید | 63 پست سلام ۲۸ هفته و ۵ روز ۱ کیلو و ۳۵۰ اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌ 1404/03/10 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیهایرو_اوجینو عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1250 وای نی نی😍😍😍❤️❤️خداحفظش کنه انشالله کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم. گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11610 بنظرم خوبهاگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیرهمن ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 19581 بنظرم خوبهاگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیرهمن ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده اولین بارداریته؟
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11610 اولین بارداریته؟ نهاولی درشت بود خیلی سختم شد، اینم باز انگار داره بزرگ میشه نگرانم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 بنظرم خوبهاگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیرهمن ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده ن سزارینم اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11610 اره ماشاالله...منم ۱۸هفتم نمیدونم چنقده وزنش..شکم ک یذرس خوش بحالت چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 اره ماشاالله...منم ۲۸هفتم نمیدونم چقده وزنش..شکم ک یذرس ۲۸ هفتگی ب بعد بچه وزن میکیره زوده فعلا اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 وای نی نی😍😍😍❤️❤️خداحفظش کنه انشالله مچکرم اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11610 چرا من ۲۰ هفته ام انقدر شکمم بزرگ شده بزور راه میرم نفسم بند میاد چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 من ۲۰ هفته ام انقدر شکمم بزرگ شده بزور راه میرم نفسم بند میاد مال من ی هو از ۲۶ هفته ب بعد بزرگ شد اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6827 ۲۸ هفتگی ب بعد بچه وزن میکیره زوده فعلا ن دستم خورده..منم ۲۸هفتم بابا