2777
2789
عنوان

گوشی وقتی دزد ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 30 پست

رفتی شکایت؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو سایت همیابم اگه خواستی بزن ک گوشیتو دزدیدن اینجوری پلیس به علاوه ده هم نرفتی نرفتی اما اگه مدرکی چیزی داری برو کلانتری شکایت کن نداشتیم باز اگر دزد رو دیدی شکایت کن  اگر نه همون همیاب ی اپلیکیشن داره از،سایتشون فک کنم میشه دانلودش کنی من دارمش و هزینه چهارصد پونصد میگیره و بعد تا یکسال اگر خبری بشه بهت میگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه همون شمارتو میده آره من ک گرفتم خالی بود سیم کارتمبااینکه مخاطبام رو سیم کارت سیوه اما هیچ ...

اکانت ها همه حذف میشن؟ 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

راستی به پلیس فتاهم گزارش سرقت رو حتما بده چون کسی که گوشی دستشه میتونه از اکانتهات استفاده کنه

ن بابا اون میدونه اگ گوشی رو روشن کنه ردیابی میشه

اینجور افراد کاربلدن  نت رو ک دیگه عمرا روشن کنن

گوشی رو باز میکنن قطعاتش رو میفروشن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ن بابا اون میدونه اگ گوشی رو روشن کنه ردیابی میشهاینجور افراد کاربلدن نت رو ک دیگه عمرا روشن کننگوش ...

دقیقا پس اولین کار چون پسورد گوشیم نداره ریست فکتوری و بعد هم خارج از ایران میره و تو ایران اقا دزده تهش میدتش پنج تومن ولی کاش میفروختن به صاحبان گوشی 🥲

اکانت ها همه حذف میشن؟

وای نه دیگه اکانتهات تو گوشی هستن ربطی به سیمکارت ندارنکه مثلا داداشم وقتی میره خارج از کشور با واتساپش چت میکنیم در حالیکه واتساپش با شماره همراه اولشه  اصلا داخل گوشیش نیست و خط اون کشور مبدا رو داخل گوشیش گذاشته اکانتها با نت کار میکنن واسه همین میگم برو به فتا گزارش سرقت رو بده چون ممکنه از اکانتهات سواستفاده بشه

وای نه دیگه اکانتهات تو گوشی هستن ربطی به سیمکارت ندارنکه مثلا داداشم وقتی میره خارج از کشور با واتس ...

نمیتونه چون دزد رمز گوشیشو نداره و کافیه تو خونه سیم کارتا رو بسوزونه

دقیقا پس اولین کار چون پسورد گوشیم نداره ریست فکتوری و بعد هم خارج از ایران میره و تو ایران اقا دزده ...

آره

من ۲بار گوشیمو زدن

راضی بودم بگه پول بده پس میدم

هرچقد میخاس میدادم

چون تمام زندگیم و خاطراتم روش بود

مثلا عکس و صدای بچگی خاهرزادم...  رفت ک رفت

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

آرهمن ۲بار گوشیمو زدنراضی بودم بگه پول بده پس میدمهرچقد میخاس میدادمچون تمام زندگیم و خاطراتم روش بو ...

ای داد منم به خدا گوشیم پنجاه تومن می ارزید شانس اوردم تازهههه خریده بودم هنوز هیچی روش نبود  ولی اگه پر از عکس و اینا میبود دیگه قلبم وامیستاد اون دیگه خیلی بد هستش 

ای داد منم به خدا گوشیم پنجاه تومن می ارزید شانس اوردم تازهههه خریده بودم هنوز هیچی روش نبود ولی اگ ...

گوشی ۵۰ ملیونی رفت؟؟؟

پیگیری نکردی ؟

من بار اول پیگیری کردم پیدا شد

بار دوم همونو دوباره ازم زدن 🤣

دیگه دفه دوم پیگیری نکردم  گفتم این گوشی سهم دزدهاس بره ب درک 🤣🤣

ولی خب تمام عکسام رفت دیگه