2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی به نظرت زنشون نمیتونه این کمبود محبتو برطرف کنه؟

چی بگم وا....

این چندتاییرکه من دیدم نه ، خیلی بی چشم و رو بودن و خانواده زن هم خیلی محبتش کردن ولی خلا ۲۰ساله نمیشه تو دو سال جبران کرد 

به نظرم اگه کیس خوبی ولی نمیتونی از اخلاقاش بفهمی چند مرده حلاجه یه روانشناس خیلی خیلی خوب پیدا کن تا راهنماییت کنه 

بحث یه عمر زندگیه، آدم نمیتونه ریسک کنه و خودش هم با یه بچه برگرده و زنجیره طلاق همینجور سلسله وار تکرار بشه

چی بگم وا....این چندتاییرکه من دیدم نه ، خیلی بی چشم و رو بودن و خانواده زن هم خیلی محبتش کردن ولی خ ...

درست میگی عزیزم

به روانشناس مراجعه میکنم

این آقا کاری و زرنگه ولی گاهی‌اوقات یه خنده هایی میکنه واقعا ازش. میترسم ، یا بعضی وقتا انگار یه بچه ۳سالس با ۳۰ سال سن. یا بعضیوقتا میره تو فاز افسردگی یه دفعه و همش استوری غمگین و ناامید کننده میذاره

به نظرت منی که ۲۷ سالمه و دانشگاه و کار ندارم و آشناهامونم مذهبی و یه دختر محجبه کامل میخوان نه منو، چجوری میتونم تو جامعه باشم تا دیده بشم؟ 

همسرم نه ولی خودم بچه طلاقم🙂

خب عزیزم شرایط روحی خودتو میگی لطفا

ببین من خودم توی یه خانواده ای بزرگ شدم که همش جنگ و دعوا

یعنی والا طلاقمیگرفتن شاید وضع روانم بهتر بود الان

ولی نمیخوام پدر نامناسبی برا بچه هام انتخاب کنم

دوست صمیمیم که پسره رو دیدم به عنوان بچه‌ ای که خونوادش جدا شدن و خیلییی پسر خوبیه خیلییی، ببین خیلی مهمه که چجور خونواده ای باشن و چجوری جدا شده باشن جدایی هایی که بخواد با دعوا و بی احترامی باشه واقعا مشکلساز میشه

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

خب عزیزم شرایط روحی خودتو میگی لطفاببین من خودم توی یه خانواده ای بزرگ شدم که همش جنگ و دعوایعنی وال ...

عزیزم من از ۵ سالگی پدر مادرم جدا شدن

پیش مادربزرگم بودم

پدرم چیزی برام کم نذاشت مادرم ازدواج کرد بعد یکسال و من دیگه ندیدمش تا الان که ازدواج کردم خودم ۲۲ ام۱

ولی خب نه کمبود محبت داشتم نه چیزی بهترین مدلم بزرگ شدم

ولییییی خب ته قلبم همیشه یه مامان کم داشتم

شمام دوتایی برین پیش مشاور خوببب

نه از این مشاور هاا که فقط پول میچاپن 

پیش یه روانشناس مشاور ماهر

ایشالا که انتخاب درستی میکنین