دوستان من چند وقت پیش دو هفته پیش برام ی خواستگار پیدا شد که اصلا از طرف واسطه و اینا هم نبود اون جور که گفته شد به من تعریف خودم و خانواده ام رو شنیده بودن و زنگ زدن به مادرم قرار شد همون روزا بیان ولی ما شهرستان بودیم گفتیم فلان روز که اومدیم بیاین هیچی دیگه فلان روز هم زنگ زدن ما آماده نبودیم چون تازه اومده بودیم از شهرستان اوضاع خوب نبود گفتیم فرداش بیاین قرار شد بیان اما ایشون مثل اینکه وکیل هستند برای کار اموزیشون رفتن تهران گفتن ی ده روزی نیستن و خودشون هم گفته بودن اگه میخواید مادرم رو بفرستم بیاد به همراه داداشم و زن داداشم ما هم گفتیم نه لازم نیست هر وقت خودتون اومدین اوکیه من از همون اولش مخالف ۱۰۰ درصدی بودم چون دارم درس میخونم فعلا اما بخاطر احترام و اینجور چیزا گفتیم بیان چون اقوام هستن و منم تو همون جلسه بگم نه و فلان اما الان دو هفته از اون روزی که رفتن اونجا میگذره من فکر کردم شاید پشیمون شدن چون خیلی پیگیر بودن چیشده یهو که نیومدن یا شاید هم کارشون طول کشیده نظر شما چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.