2821
2789
عنوان

رژیم فست

119 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها میشه اگه کسی رژیم فست گرفته و نتیجه گرفته بهم بگه چکار کرده؟

من نزدیک ۱۶ روزه فستم ولی هیچی کم نکردم خیلی ناراحتم

من فست ۱۶_۸گرفتم،

کمتراز کالری نقصانم میخورم،ولی نمیدونم اشکال چچیه

منم با فست ۴ کیلو کم کردم 

عزیزم فست نباید دائم و متوالی ادامه بدی 

فک کنم استپ وزنی کردی شما

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
منم با فست ۴ کیلو کم کردم عزیزم فست نباید دائم و متوالی ادامه بدی فک کنم استپ وزنی کردی شما

مرسی که جواب دادی،اتفاقا پشت هم انجام ندادم،مثلا در هفته یک یا دو روز رو استراحت کردم و رژیم معمولی گرفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی که جواب دادی،اتفاقا پشت هم انجام ندادم،مثلا در هفته یک یا دو روز رو استراحت کردم و رژیم معمولی ...

عزیزم کربوهیدراتو حذف کن کامل 

نون سفید نخور برنج نخور 

بجاش فیبر و پروتین مصرف کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
چند روز درهفته میگیرین شما؟

من بیشتر از ۱۰ روز پشت هم گرفتم 

اون موقع نمیدونستم که اصولی نبست🤣

عزیزم کربوهیدراتو حذف کن کامل نون سفید نخور برنج نخور بجاش فیبر و پروتین مصرف کن

اینجوری که خیلی سخت میشه،چون من بدجور وابسته برنجم،اگ نخورم فک کنم کلا رژیمو بزارم کنار

اینجوری که خیلی سخت میشه،چون من بدجور وابسته برنجم،اگ نخورم فک کنم کلا رژیمو بزارم کنار

خب همین مصرف کربوهیدرات باعثه افزایش وزنه 

کم کم کمش کن روزی ۵ تا قاشق هی کم کن

منم برنج دوس دارم انگار بدون برنج غذا بهم نمیچسبه🤣🤣

خب همین مصرف کربوهیدرات باعثه افزایش وزنه کم کم کمش کن روزی ۵ تا قاشق هی کم کنمنم برنج دوس دارم انگا ...

راستش بیشتر از ۷ قاشق من برنج نخوردم تو این چند روز تازه بدون روغن ،فک نکنم بخاطر برنج باشه