2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث میشه

362 بازدید | 12 پست

یک مادربزرگ بین نوه هاش فرق بگذاره 

به بچه های یک دخترش هرچی دلش بخواد بگه 

اما به اون یکی هانه 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

هر وقت داداشم میره خونش تا چند وقت مریض میشه از لحاظ روحی 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والدین بچه

یعنی چی عزیزم

اخلاق

داداشم اصلا باهاش حرف نمی زنه 

اصلا اون هرچی بگه بهش بی احترامی نمی کنه

ببخشید اسیی🩷

اگه میخوای ادمین شی

من میتونم رایگان بهتون ادمینی یاد بدم در عوضش شما برای من کار میکنید،  هیچ مبلغی از شما گرفته نمیشه، من یه پیج میخوام بزنم بالا بیارمش،  شما یه بخش کار رو به عهده میگیرید و انجام میدید،  در کنارش بهتونم اموزش ادیت و تولید محتوا و ادمینی داده میشه

این موضوع سه نفع برای شما داره: 

اول اینکه: اگر جدی باشید خوب کار کنید و خوب یاد بگیرید، در نهایت جز تیم ادمینی خودم میشید، و پروژه هایی که میگیرم در اینده یه بخش کار رو به شما میسپارم، اینطوری درامد هم خواهید داشت

دوم اینکه میتونید بعد اینکه یاد گرفتید مستقل کار کنید ینی خودتون دنبال کار بگردین و پیج دست بگیرین و کسب درامد کنید

سوم اینکه اگر پیجی که باهم راه اندازی کردیم به درامد برسه شما شریک من هستید و درامد پیج به شماهم میرسه

پس اگه جدی هستید لطفا درخواست بدین ایدی تلگرام خدمتتون ارسال کنم

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

مادربزرگ ها معمولا بچه های دخترشون رودوست دارن

خوب بچه دخترشه دیگه 

ببین اصلا معذب نمیشه بابت رفتاربدش 

‌ما اصلا تفاوت رفتار رو می بینیم چه خودم چه برادرم

هر وقت داداشم میره خونش تا چند وقت مریض میشه از لحاظ روحی

مادربزرگ منو میدیدی چی میگفتی کل خونشون پره از عکس های یک نوه اش 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

سعی کنین خیلی کم برین خونش وقتی اینقدرفرق میزاره

اصلا نمی ریم چی بشه ،اونم اینجوری میکنه