2777
2789
عنوان

مثل اواره ها دارم زندگی میکنم

7350 بازدید | 202 پست

شوهرم معلمه چهار ماه تعطیلات منو میزاه خونه پدرم خودشم میره ور دل ننه باباش ما ی شهر غریب زندگی میکنیم خانوادع هامون شهر دیگه ایی هستن چهار ماه از خونه زندگیم دورم خیلی خسته شدم هر بار اعتراض میکنم میگه دوست نداری انتقالی میگیرم بریم شهر خودمون بچه ها ی سال انتقالی گرفتیم رفتیم ولی ی کاری باهام کرد ک دیگه جرات ندارم همش ور دل مامانش بود کلا منو ول کرد اونجا حداقل اینجا چند ماه پیش خودمه خیلی خسته شدم به خدا انگیزه هیچ کاری ندارم احساس میکنم تو خالیم خیلی غصه دارم شوهرم خیلی تنبله به جای این ک کار کنه همش خستس کلا س ساعت سرکار رفته ولی از الان شروع کرده ک داغونم باید بریم استراحت کنیم بچه ها توی این خرج گرونی روم نمیشه برم خونه پدرم😭😭😭😭😭😭😭😭

حق داری اخه حقوق معلمی هم خیلی کم🥲

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عجیبن زنو شوهرای نی نی سایت

پس تکلیف تو بچت چی

این که هنوز از ننش شیر میخوره براچی ازدواج کرده

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

حق داری اخه حقوق معلمی هم خیلی کم🥲

خیلی خیلی کم یکی داریم ۱۲ میگیره خنده داره بخدا 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

وای خدا من همیشه میگم شغل معلمی بنظرم به خاطر تعطیلی زیادش برای مرد مناسب نیست. مگه اینکه یه شغل دیگه داشته باشه. خانواده اش مگه چکار میکنن این همش اونجاست و انقدر بهش خوش میگذره؟ بگو تو این اوضاع اقتصادی نمیرم خونه بابام. بعد ببخشید ۴ ماه رابطه و اینا نداره باهات؟ چقدر عجیبه