2777
2789
عنوان

مثل اواره ها دارم زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7350 بازدید | 202 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو جمع کن مردک چهار ماه بچسب به یه کاری تو این گرونی بگو تو که مامانی بودی غلط کردی ازدواج کردی چقدر مادرش بیشعوره که نمیگه برو سر خونه زندگیت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وقتی اجازه نمیده کسی ام اینجا ندارم چ گلی ب سرم بگیرم

اجازه نمیده!!!! چقدر ساده ای تو دختر

بگو بدت میاد تو هم خونه بمون.

بشین خونه خودت. پدر و مادرت چ گناهی کردن ۴ ماه با ی بچع بوید بری اونجا

بگو برام خونه کرایه کن  و خرج زندگیو بده تو شهر مادرت. بگو معذبم راحت نیستم.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

تو هم باهاش برو خونه ی پدرش اینطوری خسته میشه بر میگرده خونتون من ده روز عید رفتم خونه ی پدرم واقعا ...

من ۱ روزم  نمیتونم.  چند ساعته برا ی-وعده غذایی میرم😐

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

وقتی اجازه نمیده کسی ام اینجا ندارم چ گلی ب سرم بگیرم

چرا طوری حرف میزنی که معذرت میخام برده ش هستی.

یعنی چی اجازه.

من مخالف پنهون کاری زن و شوهر از هم هستم.

ولی میگم این مسئله رو به هر کی بگی حق رو به شما میده. نهایت دو هفته برید خونه پدر شما و همسرتون 

ولی زندگی کردن اونم ۴ ماه . اصلا با منطق جور نیست.

بگو ۴ ماه بچه رو نگه داره ، خودت برو سر کار.

یا کار خونگی پیدا کن دو تایی تو خونه انجام بدین

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
چیکار کردی مگه

خودش خسته شد. البته الان شوهر من حتی جمعه ها هم میره سرکار. خسته است سرش شلوغه دیگه حوصله خاله زنک بازی های خونه شون رو نداره. اون موقع ها می‌شست با مامان و خواهراش پشت سر فامیلاشون به حرف زدن. وای خدا متنفر بودم از این رفتار زنونه.