2777
2789
عنوان

داغ پدرم هنوووز جگرمو میسوزونه

638 بازدید | 59 پست

پدرمو دی ماه سال۹۵ یعنی ۸ سال و نیم پیش 

بر اثر سرطان معده از دست دادم

من اون موقع فقط ۱۳ سالم بود 

داداشم فقط۳ سالش بود 

بعد ۸ سال هنوزم وقتی یاد اونشب میفتم تمام بدنم میلرزه 

سر سفره شام بودیم 

بازم بخاطر معده درد نتونست غذا بخوره

یه دفعه بلند شد رفت سمت سرویس بهداشتی 

وقتی اومد بیرون تمام صورتش کبود بود 

به مامانم میگفت نمیتونم نفس بکشم یه چیزی نفسمو تنگ کرده به پهلوی راست دراز کشید و تحرکشو کم کرد 

مامانم زنگ زد امبولانس

تا تلفنش قطع شد جلو چشمام 

پدرم بالا اورد 

تمامش خون بود ده دقیقه تمام بالا اورد و امبولانس نرسید 

بعد ده دقیقه چشماشو بست و برای همیشه رفت

مادرم تا به خودش اومد دید من دم در اتاقمو دارم تمام این چیزارو میبینم

امبولانس اومد 

ولی بابای من دیگه نبود (:

جیگرم داره میسوزه (:

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

آرزو میکنم این صحنه رو حتی بدترین انسان کره زمین هم نبینه

چی کشیدی تو عزیزم😰

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😭😭😭😭😭😭 روحشون شاد. منم پدرمو پارسال بخاطر سرطان از دست دادم هرشب گریه میکنم روزی نیست دلم براش پاره پاره نشه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

روحش شاد🥲🖤

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

عزیزم هشت سال نیم گذشته  

شما حتما بنظرم دکتر یا روانشناس برو 

گلم خیلیییییی خیلییییییی بده ک یاد اینا میفتی !!

باید فراموشش کنی هر طور ک شده 

عزیزم شما داری زندگی میکنی ، زندگی جریان داره 

با این روحیه در حق خپدت خیانت می‌کنی فقط 

همه ماها باید بریم خواهش میکنم فراموش کن 

خدابیامرزتش 

الان میبینم خدا ب من خیلی رحم کرد ک من خواب بودم و مادرم فوت شد 

مامانم پنج سال سرطان داشت البته ک ذره ذره جلوی چشمم آب شد و روحمو متلاشی کرد 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

پدرم تبدیل به پوست و استخون شده بود روزهای آخر😔😔😔😔😔😔😔

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

واقعااااا متاسفم که این صحنه های تلخ رو دیدی اگه میتونی با یه مشاور ماهر روی روانت کار کن که بتونی تو ذهنت کمرنگش کنی عزیزم

خدا پدرتونو بیامرزه

تو چه سن بدی هم بودی الهی بمیرم ولی حتما خداوند قدرت این چالش رو در تو دیده که تو زندگیت مقدرش کرده عزیزم به قدرت خودت باور داشته باش ایمان داشته باش