2777
2789
عنوان

داغ پدرم هنوووز جگرمو میسوزونه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 59 پست
پدرم تبدیل به پوست و استخون شده بود روزهای آخر😔😔😔😔😔😔😔

خدا رحمتشون کنه(:

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

واقعااااا متاسفم که این صحنه های تلخ رو دیدی اگه میتونی با یه مشاور ماهر روی روانت کار کن که بتونی ت ...

خیلی سخته(:

ممنونم از همدردیتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم سعی کن کم کم کنار بیای .میدونم سخته چون خودم کشیدم.ولی توام باید زندگی کنی.منم امشب از اون ش ...

اره 

محکومیم به زنده بودن

ولی بعضی شبا تا صب براش گریه میکنم

پدر بزرگمم پارسال بر اثر سکته از دست دادم 

داغشون واقعا سنگینه

۲۲ سالمه موهای جلوم همههه سفیده 

منم فقط ده سالم بود دیدم بابای عزیزم چشمای سبز خوشگلشو برا همیشه بست😔😔

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

سی سال پیش پدرم جلو چشمای ما جون داد هیچ وقت داغ نبودنش کم نشدهحتی امروز داشتم زار میزدم از زجری که ...

خدا رحمتشون کنه(:

هیچوقت نمیشه فراموش کرد

داغشون هیچوقت کم نمیشه 😭

سی سال پیش پدرم جلو چشمای ما جون داد هیچ وقت داغ نبودنش کم نشدهحتی امروز داشتم زار میزدم از زجری که ...

خدارحمتش کنه عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

اره محکومیم به زنده بودنولی بعضی شبا تا صب براش گریه میکنمپدر بزرگمم پارسال بر اثر سکته از دست دادم ...

میفهممت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الهی واسه دل سوختت بمیرم از خدا می‌خوام فقط بهت صبر بده 😢💔

مرسی از همدردیت عزیزه دل(:

منم فقط ده سالم بود دیدم بابای عزیزم چشمای سبز خوشگلشو برا همیشه بست😔😔

خدا رحمتشون کنه 

خیلی سخته 

اونا میرن و ما تا همیشههه براشون میسوزیم

هر چقدر بگدره داغش بیشتر ادم رو میسوزنه خیلی ها میگن مرگ با بیماری بهتزه ولی نه اینکه عزبزت جلوت پرپر شه آب شه نتونی کاری کنی بدترین شگنجه‌است. منم خوهرم رو بخاطر سرطان از دست دادم بدترین روزهای عمرم رو دارم مبگذرونم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!