2777
2789
عنوان

داغ پدرم هنوووز جگرمو میسوزونه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 59 پست
روحش شاد باشه عزیزم انشالله دیگه هیچوقت غم نبینی ❤️❤️

ممنونم ازتون🙏

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

اره محکومیم به زنده بودنولی بعضی شبا تا صب براش گریه میکنمپدر بزرگمم پارسال بر اثر سکته از دست دادم ...

من همیشه میترسم از روزی ک این اتفاق بیوفته. حس میکنم همون لحظه منم دیگه نیستم الان کامنتتو خوندم افتادم گریه😔😔تو خیلی قوی ک این مراحل و رد کردی

من واسم کابوسه می‌دونم ی روز اتفاق میوفته و راه فراری ازش نیس ولی من نمیتونم با این شرایط کنار بیام و منم می م

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدر بگدره داغش بیشتر ادم رو میسوزنه خیلی ها میگن مرگ با بیماری بهتزه ولی نه اینکه عزبزت جلوت پرپ ...

دقیقا همینطوره 

انگار وقتی میرن ماروهم با خودشون میبرن

خدا رحمتشون کنه انشالله🙏😭😭

من همیشه میترسم از روزی ک این اتفاق بیوفته. حس میکنم همون لحظه منم دیگه نیستم الان کامنتتو خوندم افت ...

خیلی سخته😭😭

من فقط یه بچه بودم و تو اوووج بچگیم برا همیشه از دستش دادم 

تو مدرسه رفتنم هزار دفه شکستم 

شب عروسیم فقط به یاد اون بودم

ادم هیجوقت عزیزشو فراموش نمیکنه

انشالله سایه عزیزاتون همیشه بالا سرتون باشه

اسی منم 14سالم بود بایام اصلا مریض نبود ماه رمضون بود بابام صبح ساعت 3بیدار میشد نماز میخوند تا افتاب دربیاد ما رو بیدار میکرد  نماز بخونیم و بریم مدرسه من اون روز صبحی بودم بیدار شدم بابام سجادشو پهن بود مث همیششه تکیه داده بود ب متکا و سر سجاده داشت ذکرمیگفت دست و صورت شستم لباسمو پوشیدم بابام رفت سجده همینحوری داشتم نکاش میکردم بابام عادت داشت حداقل ده دقیقه سجدش طول میکشید انگار یچیزی بهم میگفت باباتو نگاه کن من وایساده بودم دم در نمازش تموم شه خدافظی کنم ساعت7صب دیدم بابام خیلی دیر کرد رفتم بالا سرش دست زدم گفتم بابا افتاد رو سجاده عینکش از چشاش افتاد بابام تموم کرده بود همه خواب یودن چنان جیغ کشیدم دیگه یادم نمیاد چی شد چیکار کردم خیلی سخته عزیزت جلو چشمات تموم کنه خدا روح همه عزیزانو شاد کنه و ببخشه و بیامرزه همچنین پدر شما رو

اسی منم 14سالم بود بایام اصلا مریض نبود ماه رمضون بود بابام صبح ساعت 3بیدار میشد نماز میخوند تا افتا ...

😭😭😭😭😭الهی بمیرم 

خیلی سخته😭😭😭😭

چقدر پدرتون پاک بودن که سر نماز رفتن

خدا رحمتشون کنه 

قلب آدم هزار تیکه میشه 😭😭

اسی روح بابای عزیزت قرین رحمت الهی...

میفهمم درک میکنم منم چند ماهه پدر بزرگمو که خیلی وابسته بودیم از دست دادم با چشمای خودم جون دادن عزیزمو دیدمو هیچ کاری ازم بر نیومد😔

تو خیال خودم باهاش حرف میزنم خونش میرم وقتی نیستش داغ دلم تازه میشه مادر بزرگم شبی با گوشی پدر بزرگم باهام تماس گرفت شمارشو که دیدم هنوز حالم بده و دارم گریه میکنم عجیب برام سخته وقتی تو بستر بیماری دیدمش و هیچ کاری ازمون برنیومد...پدر بزرگ منم دکترا گفتن سرطان داره در عرض ۱ ماه جوری رفت که انگار هیچ وقت نبوده...

😭😭😭😭😭الهی بمیرم خیلی سخته😭😭😭😭چقدر پدرتون پاک بودن که سر نماز رفتنخدا رحمتشون کنه قلب آدم هز ...

خدا نکنه عزیزم خدا پدر گرامی شما رو هم بیامرزه ما بعد پدرمون نابود شدیم له شدیم کاش باپدرمون میمردیم پنج تا خواعر بودیم همه کوچیک کاش هممون با بابام میمردیم😭😭😭😭😭

اسی روح بابای عزیزت قرین رحمت الهی...میفهمم درک میکنم منم چند ماهه پدر بزرگمو که خیلی وابسته بودیم ا ...

الهی بمیرم 😭😭

منم پدربزرگمو پارسال از دست دادم

سکته کردن و ۲۰ روز بیمارستان 

بعدم رفتن(:

خیلی سخته 😭😭

خدا نکنه عزیزم خدا پدر گرامی شما رو هم بیامرزه ما بعد پدرمون نابود شدیم له شدیم کاش باپدرمون میمردیم ...

دور ازجونتون

خدا پدر گرامیتونو رحمت کنه 

میرن و مارو با نبودنشون نابود میکنن😭

خدا همه رفتگانو بیامرزه

الهی بمیرم 😭😭منم پدربزرگمو پارسال از دست دادمسکته کردن و ۲۰ روز بیمارستان بعدم رفتن(:خیلی سخته 😭� ...

خدا نکنه عزیزم روحشون شاد باشه. برای پدر و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پدربزرگتون فاتحه میخونم....من احساس میکنم دیگه به حالت قبلم برنمی‌گردم وقتی جون دادن عزیزمو دیدم 

خیلی سخته😭😭من فقط یه بچه بودم و تو اوووج بچگیم برا همیشه از دستش دادم تو مدرسه رفتنم هزار دفه شکست ...

خدا رحمتش کنه خیلی خیلی خیلی سخته ولی مطمن باش جاش تو بهشته ما الان داریم زندگی میکنیم؟ مرده ها راحتن

خواهر منم سرطان سینه داشت و فوت شد اون موقع بچه ش کلاس دوم بود از مدرسه اومد اعلامیه رو میخواد می‌گفت پس چرا اسم مامانه منو نوشتن اونم. روزایی ک خواهرم غش میکرد و میدید بعد ک خواهرم فوت شد ندیدیمش تا امسال ماشاالله بزرگ شده بود  شماهایی ک این مراحل و گذروندید خیلی آدما قوی هستید برخودتون افتخار کنید روح پدرتون شاد

خدا رحمتشون کنه(:جیگر آدم میسوزه و موقع دفن کردنش ماهم باهاشون دفن میشیم

💔💔💔💔💔💔دقیقا

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

خدا رحمتشون کنه(:

ممنونم عزیزم 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

هنوزم هرشب قبل خواب بهش فکر میکنم و هنوزم جگرم براش میسوزه هفته‌ای نیست که به یادش زار نزنم هر اتفاق ...

حتما روانشناس برین 

شما حق زندگی کردن دارین 

و این حق رو از خودتون گرفتین