2777
2789

من گفتم نمیتونم تو دانشگاه و وارد رابطه نمیشم

درصورتی که خودم واقعا خیلی وقته روش کراشم اما بهم گفتن خط قرمزه رابطه داشتن تو دانشگاه و میشی گاو پیشونی سفید 

اونم وقتی گفتم نمیتونم گف انقدر میگم تا بتونی 

چیکار کنم

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

خودت کراشی روش 

بعد پس میزنی 

دعا نویس ت می‌خوام 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بدم میاد از این منطق بیمنطق دخترا😑به کسی چه ربطی داره، اگه خوشت میاد بله بگو دیگه چکار حرف مردم دارین😑

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

چقدر بدم میاد از این منطق بیمنطق دخترا😑به کسی چه ربطی داره، اگه خوشت میاد بله بگو دیگه چکار حرف مرد ...

ب حرف مردم نی 

اگ ب نتیجه نرسه دیگ همه منو با ان بیاد دارن 

یکی دوسالم نیست 6 ساله

ب حرف مردم نی اگ ب نتیجه نرسه دیگ همه منو با ان بیاد دارن یکی دوسالم نیست 6 ساله

قرار نیست که همکلاسیات بفهمن باهم تو رابطه این 

از همون اول با هم طی کنین کسی خبردار نشه 

توی محیط دانشگاه هم عادی برخورد کنین

باور کن همین الان نصف دوستای دانشگات توی رابطه هستن با همکلاسیات ولی یه کلمه هم در موردش حرف نمیزنن

قرار نیست که همکلاسیات بفهمن باهم تو رابطه این از همون اول با هم طی کنین کسی خبردار نشه توی محیط دان ...

چرا فکر میکنم هر طوری هم که رعایت کنی باز گندش درمیاد 

بنظر من وقتی طرفتو نمیشناسی همینجوری بی گدار به اب نزن ممکنه وقتی رفتید تو رابطه خیلی ادم خوب و اوکی ای باشه اما اگه رابطتون تموم شد عمدا بره به همه بگه . و اینکه وقتی سریع درخواست داد نگو اوکی و برو تو رابطه و همه جوره باهاش پایه باش ، همون اول اول بهش بگو من دوست ندارم وقتمو با دوستی و خوش گذرونی با پسرا تلف کنم من قصدم از رابطه ازدواجه و اگر شما هم همچین نیتی دارید که یه مدت بصورت آشنایی قبل از ازدواج با هم صحبت کنیم و تو این تایم شما دوست دختر دوست پسر نیستید فقط دارید با هم اشنا میشید که اگه اوکی بودید ازدواج کنید و به هیچ عنوان بهش رو نمیدی و توجه و محبت زیادی ام نمیکنی 

ما یه استاد دانشگاه داشتیم برای دانش خانواده اینا رو اون میگفت