2777
2789

من برم حرم شفامیخوام واسه بعضی کاربراکه طلبکارن😕

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باور میکنی تا الان قسمت نشده برم😢😢😢

انشاالله قسمتت بشه.من نزدیک حرمه خونمون شاید15دقیقه باماشین راه باشه

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

من کلا توی عمرِ نکبت بارم یکبار رفتم پابوسِ امام رضا

وقتی رفتم ازشون خواستم فرزندِ رفتم رو بهم برگردونه و یکماه بعدش باردار شدم والان دخترِ نازم رو دارم

.Pain🔥you made me a believer

من کلا توی عمرِ نکبت بارم یکبار رفتم پابوسِ امام رضا وقتی رفتم ازشون خواستم فرزندِ رفتم رو بهم برگر ...

انشاالله قسمتت بشه

من مشهدی ام وقتی بچه های اینجا میومدن میگفتم حاجتاشونو از امام رضا گرفتم من واقعا ناراحت میشدم ک چرا امام رضا ب من نگاه نمیکنه دقیقا همون موقعی ک دلم شکست جواب منو هم داد قربونش برم هر چن پایدار نبود ولی بازم یه دنیا امید داد بهم

من کلا توی عمرِ نکبت بارم یکبار رفتم پابوسِ امام رضا وقتی رفتم ازشون خواستم فرزندِ رفتم رو بهم برگر ...

مرضی حتما جواب پستمو بده

شماهم قم هستی

یه دکتر خوب و مهربون بهم معرفی کن

یجای عالی و خانم باشه واسه سونو گرافی

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
2790
2778
2791
2779
2792