2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من مشهدی ام وقتی بچه های اینجا میومدن میگفتم حاجتاشونو از امام رضا گرفتم من واقعا ناراحت میشدم ک چرا ...

سلام همشهری✋

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

من اولین باری که رفتم زیارت هشت سالم بود و ازامام رضا خواستم بیماری چشمم خوب بشه که نشد

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
سلام عزیزم..😊😊 خونه ی ما هم با ماشین 5 دقیقه راهه😆

چه خوب نزدیکیم بهم پس😉

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
مرضی حتما جواب پستمو بده شماهم قم هستی یه دکتر خوب و مهربون بهم معرفی کن یجای عالی و خانم باشه وا ...

عزیزم من تمام سونوگرافیهای بارداری و غیربارداریم رو رفتم پیشِ دکترمحمدرضاقاسمیان نوگرافیِ پویا

سونوگرافی خانم نمیشناسم

ولی یکبار که پویا نوبتم نداد مجبور شدم رفتم سونوگرافی کیمیا کوچهء 7 بلوار امین  دکتر خانم هم داشتن

.Pain🔥you made me a believer

انشاالله قسمتت بشه.من نزدیک حرمه خونمون شاید15دقیقه باماشین راه باشه

خوش به حالتون رفتین حرم برام دعا کنین لطفا مرسی

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
عزیزم من تمام سونوگرافیهای بارداری و غیربارداریم رو رفتم پیشِ دکترمحمدرضاقاسمیان نوگرافیِ پویا سونو ...

ممنون عزیرم

دکتر زنان پیش کی برم مهربون و عالی باشه ؟؟؟

الان هفته ی پنجم خیلی کم لک دیدم خطرناک؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
ممنون عزیرم دکتر زنان پیش کی برم مهربون و عالی باشه ؟؟؟ الان هفته ی پنجم خیلی کم لک دیدم خطرناک؟؟؟

من میرفتم پیش دکتر زهرا اشرفی بلوار امین کوچهء 7 طبقهء زیرینِ سونوگرافی کیمیا

چند بار هم رفتم پیش دکتر زهرا ابراهیمی

دکتر ابراهیمی بیخودی استرس میده به آدم

از اشرفی راضی بودم بارداریم بسیار بسیار پر خطر بود اما بخیر گذشت سزارینم هم عالی بود به نظر یه نسخه برو پیشش

برای لک بینیت نگران نباش شیاف میزنی خوب میشی

استراحت کن تا بری دکتر بهت دارو بده

.Pain🔥you made me a believer

من میرفتم پیش دکتر زهرا اشرفی بلوار امین کوچهء 7 طبقهء زیرینِ سونوگرافی کیمیا چند بار هم رفتم پیش د ...

ممنون عزیزدلم

خدا آیه خانم و واست حفظ کن همشهری جوووونم

بوس بوس

یا امیرالمومنین علی علیه السلام