2777
2789
من میرفتم پیش دکتر زهرا اشرفی بلوار امین کوچهء 7 طبقهء زیرینِ سونوگرافی کیمیا چند بار هم رفتم پیش د ...

راستی تو غربالگری مرحله اول جنسیت و گفت بهتون؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
تو رو خدا هروقت رفتی منم دعاکن

چشم همتونودعامیکنم فرداهم مسیرم ازسمت حرمه 

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

24سالمه پارسال این موقع قسمت شدرفتم مشهددعاکردم براچننفرک بچه نداشتن بهم التماس دعاگفتن،دقیق الان یکیش پسرش بغلش اون یکی ام حاملس،داداشم مشکل داش قربون امام رضابرم اونم حل شدشد!یه بچه ی سالمم خاسم ازش خاستم ک فعلا تواقدامم!قربونش برم مطمئن م اونم بهم میده

راستی تو غربالگری مرحله اول جنسیت و گفت بهتون؟؟؟

غربالگری اولم افتاد شبِ عید 12 هفته بودم ونمیشدصبر کنم تا بعداز عید که باز هم پویا نوبت گیرم نیومد متاسفانه و ناچار با تلاشهای بسیار رفتم پیش خسروی که مثلا خیلی هم معروف هست😐

من اصلا دنبال جنسیت نبودم فقط تمام استرسم کوتاه نشدنِ دهانه رحمم بود

سونوگرافی که تمام شد دکتر خسروی فرمود راستی بچه پسره ما هم گفتیم خب سلامت باشه انشالله

اما توی آنومالی 18 هفته متوجه شدم که خداروشکر گل دختر دارم😍😍😍

در کل به تشخیص جنسیت توی 12 هفته هیچگونه اعتباری نیست

.Pain🔥you made me a believer

حاجاتی که گرفتم از اقا:

۱.شوهر واسه دختر عمم.(دسته دوم بود ولی بازم خوبه)😀😀😀😀

۲.درست شدن کاره پسر عمم

۳.شفای بیمار

۴.بچه دار شدن خالم.

۵.بقیه حاجات در دست اقدام است

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

با سلام و احترام

یک کانالی به‌نام "هدیه امام رضا" راه افتاده که کار جالبی برای اعضا ارائه میده! شما یک عکس ارسال می‌کنی و اون ها از طرف شما زیارت نیابتی انجام می‌دهند و عکستان را کنار گنبد حرم مطهر امام رضا برای شما ارسال می‌کنند. این عکس می‌تونه یک هدیه معنوی برای پدر و مادرها و خیلی از دوستان ما باشه. اگر علاقه داشتید آدرس کانال در زیر آمده است. التماس دعا

Www.B2n.ir/z61495