2777
2789
عنوان

ای وی اف

465 بازدید | 45 پست

اینقد به کسی نازایی داره راحت نگید خب بروووو بکار حالا ک همه دارن میکارن فلانی کاشت دوبچه داره فلانی کاشت بعد چند سال بچه دار شد.

شاید همون ادم سه چهار بار کاشته نگرفته همه راه ها رو رفته .شما خبر ندارید.

منظورم از کاشت انتقال جنینه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد فکر میکنن هرکی بره کاشت دیگه حتما بچه دار میشه نه اصلا اینطور نیس کسی رو میشناسم ۸ بار تاحالا ان ...

متاسفانه درسته

منم دیدم دختر جوان بعد ۶ بار آی وی اف

و ۳ تا آی یو آی مادر نشد.....😮‍💨😮‍💨😮‍💨

دخترخالم الان ای وی اف کرده روز پنجم انتقالشه بعد ندونسته کاست و بستنی بده هم ماست خورده هم بستنی هم چای خیلی استرس داره و نگرانه

بنظرت اینا بده ؟؟؟شکا احتمالا ای وی اف کردین تجربه دارین میشه بگی بستنی ضرر داره یا ن؟

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
دقیقا.بخدا تو جمع ب ادم میگن خب بکااااارید دیگه ک نازایی وجود نداره

چون درک نمیکنن در مورد خیلی چیزا همینطوره تا سر کسی نیاد نمیفهمه

اصلا نباید میگفتی نمیشه اینطوری استرس میگیری بده برات

واقعامتنفرم‌ از ای وی اف نازایی ندارم ی دختردارم‌ براتعین جنسیت رفتم‌ باکلی دردکشیدن‌ و هایپرشدن‌ وکلی هزینه اولین انتقالم‌منفی شد واقعاروحیموباختم‌ کلیم‌ پول خرج‌ کردم‌ الان بعد 4ماه دوباره منتظرم پری شم و برم ازالان‌ غصه‌دارم‌ واسترس نمیدونم‌ جنین‌پسردارم‌ یاندارم‌ نمیدونم‌میگیره یا نه واقعا چیزبدیه‌ ای وی اف خییییلی‌ تنش زاست

دخترخالم الان ای وی اف کرده روز پنجم انتقالشه بعد ندونسته کاست و بستنی بده هم ماست خورده هم بستنی هم ...

هر چیزی افراط و زیاده روی بده

اصلا مشکلی نداره نگران نباشه.

مثلا میگن زعفرون بده ادویه جات اینا بده ولی اگه کم خورده بشه و زیاده روی نکنن اشکالی نداره

واقعامتنفرم‌ از ای وی اف نازایی ندارم ی دختردارم‌ براتعین جنسیت رفتم‌ باکلی دردکشیدن‌ و هایپرشدن‌ وک ...

دقیقا استرس هاش برو بیا هاش چقد ادمو اذیت میکنه

ولی دیگران فک میکنن خیلی راحته

خودت باردار میشی؟