2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست
هر چیزی افراط و زیاده روی بدهاصلا مشکلی نداره نگران نباشه.مثلا میگن زعفرون بده ادویه جات اینا بده ول ...

فداتشم ان شاالله خودتم نتیجه بگیری ثاحب ی نی نی ناز بشی کن خودمم قبلا ای وی اف کردم می‌دونم این پروسه چقدر استرس داره چقدر عذاب آوره😞😞

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
چون درک نمیکنن در مورد خیلی چیزا همینطوره تا سر کسی نیاد نمیفهمهاصلا نباید میگفتی نمیشه اینطوری استر ...

نه نگفتم ک کاشت انجام دادم ولی میدونن بچه دار نمیشیم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی من کاری ب علمو پزشکواینا‌ندارم‌ فقط اون بالایی باید بخواد بقیش همش کشکه‌ ک‌ چی بخوریم چی نخوریم‌ ...

دقیقا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیریزه

مثبت شد ولی پنج ماهگی سقط شد چن ساله منتظرم خستم از دوا درمون دیگه حنین هم ندارم برای انتقال😞

متاسفم عزیزم.

انشاالله نی نی خوشکل و سالم خدا نصیبت میکنه

منظور منم همین بود کلا بروز نمیدادی بچه دار نمیشی من ۸ ساله ازدواج کردم هنوز نگفتم

اینقد فامیلا ما پیگیرن ک حد نداره.

شما هم بچه دار نمیشید یا خودتون نمیخواید؟

دقیقا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیریزه

امقدی ک من رعایت کردم‌ 17روزتکون نخوردم خودموکشتم‌ باشیرسویا و ماکارونی و نشاسته‌ ولی نشد یکی ازاشناهامون‌ بامشکل نازایی و ژنتیکی بااولین انتقال و تنهابا یه جنین و ازته آن تاشهرستانم‌ توراه بودواصلارعایت نمی‌کرد سریع گرفت کاره‌خداست

امقدی ک من رعایت کردم‌ 17روزتکون نخوردم خودموکشتم‌ باشیرسویا و ماکارونی و نشاسته‌ ولی نشد یکی ازاشنا ...

خداروشکر اون مثبت شد.

منم خیلی رعایت کردم ولی خدا نخواست

اینقد فامیلا ما پیگیرن ک حد نداره.شما هم بچه دار نمیشید یا خودتون نمیخواید؟

اولش من نمیخواستم ولی خب یکساله نمیشه دارو و iuiجواب نداده حالا چند وقت دیگه میرم ivf خیلی استرسی ام بااینکه تغذیه و تحرکم خوبه درگیر مشکلاتم 

رفتم دانشگاه سرمو گرم کردم خیاطی یاد گرفتم خلاصه یه جوریه هر کسی جرات نمیکنه چیزی بگه چون رو نمیدم به این سوالا نهایتش با خنده میگم هر کی میخواد من بچه دار شم هر ساپورت مالی کنه هم امضا بده وقتی من دانشگاه و سرکارم نگه اش داره

یا مثلا میگم مادر بودن که بازنشستگی نداره هرچی زودتر شروع کنی زودتر درگیرشی تا آخر عمر

در کل هنوزم اینجوری بودن رو دوس دارم آدم راحته مسئولیت کمتر ولی خب علاقه دارم به بچه همسرم خیلی دوس داره به خاطر اون بیشتر درمان میکنم و اینکه دیگه ۳۲ سالمه 

واقعا راست گفتی 

من قبلا نمی‌دونستم چطوریه تا اینکه یکی از نزدیکانم وارد ماجرای آی وی اف و انتقال شد و از نزدیک دیدم این چند ساله چقدر درد و سختی کشید و هزینه کرد . از بس آمپول زده بود جای سالم تو بدنش نبود نمی‌تونست بشینه این کوچیکترین گرفتاریش بود...

ایشاالله خدا خیلی زود به شما و این خانوم و همه کسایی که دلشون می‌خواد فرزند سالم و صالح عطا کنه و ماهم نمک روی زخم کسی نباشیم

اولش من نمیخواستم ولی خب یکساله نمیشه دارو و iuiجواب نداده حالا چند وقت دیگه میرم ivf خیلی استرسی ام ...

خیلی خوبه رو بهشون ندادی اعصاب و روانت ارومه بهتر انشاالله نتیجه میگیری.

توکل بر خدا انشاالله قبل ای وی اف خودت باردار بشی