2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست
واقعا راست گفتی من قبلا نمی‌دونستم چطوریه تا اینکه یکی از نزدیکانم وارد ماجرای آی وی اف و انتقال شد ...

مرسی از درک و فهم شما.

بخدا تا توش نیفتی نمیفهمی چ درد و زجر زیادیه 

من خودم تمام شکمم سیاه شده بود پاهام قلمبه قلمبه سوزن فرو نمیرفت.

ولی راحت شونه میندازن بالا میگن خب بکااااررر

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی از این حرفا از قصد و منظور نیس اتفاقا گاها از روی دلداری هست ک مثلا بگن مشکلت راحل داره و نگران نباش ، شما چون پروسه درمان از لحاظ روحی خسته ات کرده نسبت به حرفهای بقیه خیلی حساس شدی

خیلی خوبه رو بهشون ندادی اعصاب و روانت ارومه بهتر انشاالله نتیجه میگیری.توکل بر خدا انشاالله قبل ای ...

اره نهایتا خیلی پررو باشه میگم خودت زاییدی کجای دنیارو گرفتی تو دنبال عصای میری هستی ولی من نگاهم اینه بچه ام تو رفاه بهتر به دنیا بیاد خودمم ورزش کنم سرحال باشم به روز باشم بچه ام رو اسیر خودم نکنم

ایشالله شماهم همینطور 

من دوس دارم با ivf بشه یه باره دوتا بیارم حوصله دوبار زایمان ندارم 

عزیزم خیلی از این حرفا از قصد و منظور نیس اتفاقا گاها از روی دلداری هست ک مثلا بگن مشکلت راحل داره و ...

میدونم منظورشون بد نیس ولی اینکه فک میکنن من خودم ب فکر نیستم ک برم بکاارم؟

بعد فک میکنن تا رفتی میگیره 

اره نهایتا خیلی پررو باشه میگم خودت زاییدی کجای دنیارو گرفتی تو دنبال عصای میری هستی ولی من نگاهم ای ...

انشاالله عزیزم دفعه اول بگیره و دوقلو بشه.

میدونم منظورشون بد نیس ولی اینکه فک میکنن من خودم ب فکر نیستم ک برم بکاارم؟بعد فک میکنن تا رفتی میگی ...

خب عزیزم اطلاعاتشون در این زمینه کمه و این طبیعیه شما خاطر خودتو مکدر نکن و مطمعن باش اگر قصدشون آزار شما بود حرفهای تلخی میزدن نه اینکه اتفاقا راحل ارائه بدن هرچند که این راحل خیلی ساده اس و به ذهن همه میرسه 

منم دوبار ای وی اف کردن بقیه نمیدونن،بعد میگن خب بکارین اگه طبیعی بچه دار نمیشبن نمیدونن ک دوبار کاشتیم و بی نتیجه بود

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

عزیزم ببخشید هزینه هر بار عمل چقدره؟مثلا کسی هشت بار عمل کرده ۸ بار ازش پول میگیرن؟

بستگی داره جنین  داره یا نه اگه داشته باشه ک یبار عمل تخمک کشی میکنه ۸ بار انتقال میده

اگه نداشته باشه هم باید دوسه بار تخمک کشی کنه تا بتونه انتقال بده

۲۹ سالمه

حالا خیلی وقت داری بیین اتفاقات قشنگ زندگی وقتی میفتن که منتظرشون نیستی من تو مطب خانومی رو دیدم دوبار ivf کرده بود چهار پنج سال پیش و نگرفته بود کلا ول کرده بود سرگرم عشق و حال و زندگی و ورزش اینا بعدش اومده بود ivf کنه تخمک کشی هم کرده بود بعد گویا کم بوده قرار بوده دوباره بیاد حین همین طبیعی باردار شده بود میگفت اصلا بهش فکرم نمیکردم