یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خیلی از این حرفا از قصد و منظور نیس اتفاقا گاها از روی دلداری هست ک مثلا بگن مشکلت راحل داره و نگران نباش ، شما چون پروسه درمان از لحاظ روحی خسته ات کرده نسبت به حرفهای بقیه خیلی حساس شدی
خیلی خوبه رو بهشون ندادی اعصاب و روانت ارومه بهتر انشاالله نتیجه میگیری.توکل بر خدا انشاالله قبل ای ...
اره نهایتا خیلی پررو باشه میگم خودت زاییدی کجای دنیارو گرفتی تو دنبال عصای میری هستی ولی من نگاهم اینه بچه ام تو رفاه بهتر به دنیا بیاد خودمم ورزش کنم سرحال باشم به روز باشم بچه ام رو اسیر خودم نکنم
ایشالله شماهم همینطور
من دوس دارم با ivf بشه یه باره دوتا بیارم حوصله دوبار زایمان ندارم
میدونم منظورشون بد نیس ولی اینکه فک میکنن من خودم ب فکر نیستم ک برم بکاارم؟بعد فک میکنن تا رفتی میگی ...
خب عزیزم اطلاعاتشون در این زمینه کمه و این طبیعیه شما خاطر خودتو مکدر نکن و مطمعن باش اگر قصدشون آزار شما بود حرفهای تلخی میزدن نه اینکه اتفاقا راحل ارائه بدن هرچند که این راحل خیلی ساده اس و به ذهن همه میرسه
حالا خیلی وقت داری بیین اتفاقات قشنگ زندگی وقتی میفتن که منتظرشون نیستی من تو مطب خانومی رو دیدم دوبار ivf کرده بود چهار پنج سال پیش و نگرفته بود کلا ول کرده بود سرگرم عشق و حال و زندگی و ورزش اینا بعدش اومده بود ivf کنه تخمک کشی هم کرده بود بعد گویا کم بوده قرار بوده دوباره بیاد حین همین طبیعی باردار شده بود میگفت اصلا بهش فکرم نمیکردم