ariiiiiiii مدیر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 عنوان سقط جنين | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست سلام من هفته ٤/٥ بارداريم تصميم به سقط گرفتم كلي زيره و بابونه خوردم يكي دو روز لكه بيني داشتم بعد خوب شدم الان تو هفته ٦ بارداريم ترشحات آبكي فراوون دارم زير دلمم درد ميگيره تير ميكشه دليلش چيه ممنونم راهنماييم كنين خدایا آرامشمو از تو میخوام 1396/11/16 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 احتمالا زود رفتی سونو. چند هفته بودی. نه سقط نکن عزیزم بزار مطمعن بشی بعد.بنظرم تا هفته نه این ... ديروز رفتم سونو توي هفته ٦ ام تازه دكتر گفت ٢ هفته صبر كن خدایا آرامشمو از تو میخوام
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 ديروز رفتم سونو توي هفته ٦ ام تازه دكتر گفت ٢ هفته صبر كن خب پس.. ایشالا صدا قلبشم میشنوی. خیلیییی زود رفتی 😉 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 خب پس.. ایشالا صدا قلبشم میشنوی. خیلیییی زود رفتی 😉 بخاطر دردام يكم نگرانم خدایا آرامشمو از تو میخوام
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 بخاطر دردام يكم نگرانم دردت خیلی شدیده؟ چیزی خوردی ؟ یا خود بخود دردت گرفته؟ یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 دردت خیلی شدیده؟ چیزی خوردی ؟ یا خود بخود دردت گرفته؟ يه درد مثه قبل از پريودي دارمنه هيچي نخوردم حتي ضد تهوع خوردم كه به شكمم فشار نياره خدایا آرامشمو از تو میخوام
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 يه درد مثه قبل از پريودي دارم نه هيچي نخوردم حتي ضد تهوع خوردم كه به شكمم فشار نياره ببین عزیزم نگران نباش. اگه درد پریودیه عادیه و منم تا یکی دوماه اول داشتم. اما اگه خدایی نکرده درد رفته رفته شدید شد بدون داره سقط میشه..ایشالا ک هیچ مشکلی واست پیش نمیاد 💝 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 ببین عزیزم نگران نباش. اگه درد پریودیه عادیه و منم تا یکی دوماه اول داشتم. اما اگه خدایی نکرده درد ر ... ممنونم عزيزم خدایا آرامشمو از تو میخوام
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 ممنونم عزيزم معذرت نازنین.. من درست تاپیکتو نخونده بودم گفتم شاید از عمد میخای بندازی بچه رو..دلگیر نباشی از من😘💚 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 معذرت نازنین.. من درست تاپیکتو نخونده بودم گفتم شاید از عمد میخای بندازی بچه رو..دلگیر نباشی از من😘 ... نه عزيزم منم تند شدم معذرت ميخوام ببخش خدایا آرامشمو از تو میخوام
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 نه عزيزم منم تند شدم معذرت ميخوام ببخش قربونت عزیزم.عیب نداره.بهترینا واست ارزو میکنم.💝😘😘😘😘😘😘😘😘😘💜💜💜💜💜💜😍😄 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
Eli738 عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 5511 مطميني اخه؟ خوب گفتم. كه بعضا اينطورين يه وقتام ميترنه علامت بدي باشه پس برو دكتر
mahtab73 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 13035 نه عزيزم منم تند شدم معذرت ميخوام ببخش عزيزم دقيقا چند هفته ايو ايا جنين تشكيل شده بود من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 عزيزم دقيقا چند هفته اي و ايا جنين تشكيل شده بود الان دقيقا ٦ هفته و يك روزدكتر سونو گفتش كه فتال پل تشكيل شده و ساك حاملگي هم قابل رويته خدایا آرامشمو از تو میخوام
mahtab73 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 13035 الان دقيقا ٦ هفته و يك روز دكتر سونو گفتش كه فتال پل تشكيل شده و ساك حاملگي هم قابل رويته من يك هفته از شما عقب ترممن برم واسه منم ميبينه؟؟ من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 من يك هفته از شما عقب ترم من برم واسه منم ميبينه؟؟ نميدونم من هفته پيشم رفتم معلوم بود خدایا آرامشمو از تو میخوام