2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست
ربطی نداره تو بارداری آدم هر لحظه یه طور میشه قرار نیست که همش همون حالات ادامه پیدا کنه

سوزش نوك سينه

درد كمر و تخمدان و ترشح واژن داشتم الان هيچي ندارم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوزش نوك سينه درد كمر و تخمدان و ترشح واژن داشتم الان هيچي ندارم

فکر نمی‌کنم مشکلی باشه چون حاملگی که حتما نباید سوزش سینه و کمر درد داشته باشید تازه اگه کمر دردتون ادامه پیدا می‌کرد خطرناک بود

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
تصمیم گرفتی سقط کنی ؟؟ نه بابا ؟ 😐😕 پیروی امضاتم بگم ک ارامش هیچوقت نخاهی داشت با این قتل

من نظر كسي رو نخواستم كمك خواستم

برو پي كارت مگه تو وكيل بچه مني؟

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
من نظر كسي رو نخواستم كمك خواستم برو پي كارت مگه تو وكيل بچه مني؟

برو سقط کن .. همون بهتر باهمین اخلاقت سقط کنی.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برو سقط کن .. همون بهتر باهمین اخلاقت سقط کنی.

البته اگه عمدا بخای سقطش کنی.. اگه مشکل داشته باشه ک دیگه مجبوری.. ایشالا مورد دوم باشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
البته اگه عمدا بخای سقطش کنی.. اگه مشکل داشته باشه ک دیگه مجبوری.. ایشالا مورد دوم باشه

نه اولا كه هنوز قلب نداره بعدشم گفتم كه پشيمون شدم از سقطش

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
نه اولا كه هنوز قلب نداره بعدشم گفتم كه پشيمون شدم از سقطش

احتمالا زود رفتی سونو. چند هفته بودی. نه سقط نکن عزیزم  بزار مطمعن بشی بعد.بنظرم تا هفته نه اینا صب کن..