2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست
احتمالا زود رفتی سونو. چند هفته بودی. نه سقط نکن عزیزم  بزار مطمعن بشی بعد.بنظرم تا هفته نه این ...

ديروز رفتم سونو توي هفته ٦ ام تازه دكتر گفت ٢ هفته صبر كن

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
ديروز رفتم سونو توي هفته ٦ ام تازه دكتر گفت ٢ هفته صبر كن

خب پس.. ایشالا صدا قلبشم میشنوی. خیلیییی زود رفتی 😉

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردت خیلی شدیده؟ چیزی خوردی ؟ یا خود بخود دردت گرفته؟

يه درد مثه قبل از پريودي دارم

نه هيچي نخوردم حتي ضد تهوع خوردم كه به شكمم فشار نياره 

يه درد مثه قبل از پريودي دارم نه هيچي نخوردم حتي ضد تهوع خوردم كه به شكمم فشار نياره  

ببین عزیزم نگران نباش. اگه درد پریودیه عادیه و منم تا یکی دوماه اول داشتم. اما اگه خدایی نکرده درد رفته رفته شدید شد بدون داره سقط میشه..

ایشالا ک هیچ مشکلی واست پیش نمیاد 💝

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ممنونم عزيزم 

معذرت نازنین.. من درست تاپیکتو نخونده بودم گفتم شاید از عمد میخای بندازی بچه رو..دلگیر نباشی از من😘💚

معذرت نازنین.. من درست تاپیکتو نخونده بودم گفتم شاید از عمد میخای بندازی بچه رو..دلگیر نباشی از من😘 ...

نه عزيزم منم تند شدم معذرت ميخوام ببخش

قربونت عزیزم.عیب نداره.بهترینا واست ارزو میکنم.💝😘😘😘😘😘😘😘😘😘💜💜💜💜💜💜😍😄

عزيزم دقيقا چند هفته اي

و ايا جنين تشكيل شده بود

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
عزيزم دقيقا چند هفته اي و ايا جنين تشكيل شده بود

الان دقيقا ٦ هفته و يك روز

دكتر سونو گفتش كه فتال پل تشكيل شده و ساك حاملگي هم قابل رويته 

الان دقيقا ٦ هفته و يك روز دكتر سونو گفتش كه فتال پل تشكيل شده و ساك حاملگي هم قابل رويته 

من يك هفته از شما عقب ترم

من برم واسه منم ميبينه؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش