ariiiiiiii مدیر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 عنوان سقط جنين | مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست سلام من هفته ٤/٥ بارداريم تصميم به سقط گرفتم كلي زيره و بابونه خوردم يكي دو روز لكه بيني داشتم بعد خوب شدم الان تو هفته ٦ بارداريم ترشحات آبكي فراوون دارم زير دلمم درد ميگيره تير ميكشه دليلش چيه ممنونم راهنماييم كنين خدایا آرامشمو از تو میخوام 1396/11/16 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جسمین عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2486 مامانای عزیزم منم شروع هفته 5 استم امشب یهو تو خواب خونریزی کردم اما هیچ دردی نداشتم تا الان ههمون لحظه خون قطع شد علتش چی میتونه باشه ؟؟؟؟ خدایا شکرت
mahtab73 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 13034 ربطی نداره تو بارداری آدم هر لحظه یه طور میشه قرار نیست که همش همون حالات ادامه پیدا کنه سوزش نوك سينهدرد كمر و تخمدان و ترشح واژن داشتم الان هيچي ندارم من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
مامانامیرعلی1 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1471 سوزش نوك سينه درد كمر و تخمدان و ترشح واژن داشتم الان هيچي ندارم فکر نمیکنم مشکلی باشه چون حاملگی که حتما نباید سوزش سینه و کمر درد داشته باشید تازه اگه کمر دردتون ادامه پیدا میکرد خطرناک بود خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
Eli738 عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 5511 خانماي باردار من علائم بارداريم يهو قطع شده يعني بچم طوريش شده؟؟؟ نه عزيزم بعضيا اينطورين ولي حتما پيش دكترت برو بگو
mahtab73 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 13034 نه عزيزم بعضيا اينطورين ولي حتما پيش دكترت برو بگو مطميني اخه؟ من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 نه سقط نشد پشيمون شديم ولي الان نگرانم خدایا آرامشمو از تو میخوام
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 خدارو شکر که پشیمون شدی.قلبش تشکیل شد؟ نه ديروزم رفتم سونو كه مطمئن شم هنوز هست دكتر گفت قلبش تشكيل نشده خدایا آرامشمو از تو میخوام
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 تصمیم گرفتی سقط کنی ؟؟ نه بابا ؟ 😐😕 پیروی امضاتم بگم ک ارامش هیچوقت نخاهی داشت با این قتل من نظر كسي رو نخواستم كمك خواستمبرو پي كارت مگه تو وكيل بچه مني؟ خدایا آرامشمو از تو میخوام
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51293 من نظر كسي رو نخواستم كمك خواستم برو پي كارت مگه تو وكيل بچه مني؟ برو سقط کن .. همون بهتر باهمین اخلاقت سقط کنی. یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51293 برو سقط کن .. همون بهتر باهمین اخلاقت سقط کنی. البته اگه عمدا بخای سقطش کنی.. اگه مشکل داشته باشه ک دیگه مجبوری.. ایشالا مورد دوم باشه یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 البته اگه عمدا بخای سقطش کنی.. اگه مشکل داشته باشه ک دیگه مجبوری.. ایشالا مورد دوم باشه نه اولا كه هنوز قلب نداره بعدشم گفتم كه پشيمون شدم از سقطش خدایا آرامشمو از تو میخوام
ٱسمانه عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 505 نه ديروزم رفتم سونو كه مطمئن شم هنوز هست دكتر گفت قلبش تشكيل نشده ان شاءالله که سالم باشه بنا بر دلایلی درخواست قطع دسترسی دادم
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51293 نه اولا كه هنوز قلب نداره بعدشم گفتم كه پشيمون شدم از سقطش احتمالا زود رفتی سونو. چند هفته بودی. نه سقط نکن عزیزم بزار مطمعن بشی بعد.بنظرم تا هفته نه اینا صب کن.. یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ariiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 ان شاءالله که سالم باشه ممنونم عزيزم ولي زير دلم خيلي تير ميكشه خدایا آرامشمو از تو میخوام