2777
2789
عنوان

توروخدا کسی ازیپم مصرف کرده

3480 بازدید | 33 پست

تا حالا ازیپم مصرف کردین؟ تاثیرش روی شما چجوری بوده؟

لطفاً اگر تجربه دارین بگید بهم.دکتر تجویز کرده ولی از عوارضش میترسم 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

یعنی واقعا هیچکس نیست 😞

چرا انقد بی تفاوت رد میشین!

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پزشک اگاه تر نیستی ک گلم وقتی تجویز کرده مصرف کن

اخه الان درگیر یکار خیلی مهمم میخوام بدونم بعد مصرفش چه علائمی ممکنه برام بوجود بیاد که بدونم اگر بدهست بزارم یکماه دیگه شروع کنم و برای کارم مشکل ایجاد نکنه 

تو چن تا تاپیک خوندم ک سردرد یا ضعیف شدن حافظه رو حس کردن تعجب کردم اخه این قرص برای اضطراب هست و قاعدتاً باید با کم کردن استرس تمرکز رو افزایش بده نه کاهش!

خیلی خوبه عوارض انچنانی نداره

واقعا ؟شما استفاده کردین؟ من تابحال داروهای اینجور مصرف نکردم برای اضطراب و عدم تمرکز بهم دادن 

تاثیرش برای شما چجور بوده؟

منظورت اس سیتالو پرام هست؟اره من یکی دوسال خوردم خوب بود بعدش ک ترک کنی تا دوسه ماه عصبی ای بعد خوب ...

نمیدونم گلم بهم گفتن ازیپم.اولین باره داروی محرک اعصاب میخوام استفاده کنم.

شما تجربه استفاده داشتی؟ حین استفاده سر درد یا ضعیف شدن حافظه حس کردی؟!

من برای اضطراب و عدم تمرکز برام تجویز شده 

میشه بگی تاثیرش چجوری بوده برات ؟

نه مشکلی نداشتم فقط خابم زیاد شده بود

برای اضطراب استفاده میکردین؟تاثیر داشت واقعا روی تمرکز ؟

من بخاطر اضطراب تمرکز برام سخت شده و بشدت الان نیاز ب تمرکز دارم این روزا بخاطر درسم

برای اضطراب استفاده میکردین؟تاثیر داشت واقعا روی تمرکز ؟من بخاطر اضطراب تمرکز برام سخت شده و بشدت ال ...

چاق کنندس

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
2790
2778
2791
2779
2792