2777
2789
عنوان

توروخدا کسی ازیپم مصرف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 33 پست
از تمرکز خبر ندارم ولی اضطرابو کم میکنه

چاق کننده بود برای شما ؟کلا تو وزن تاثیر داشت ؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قرص خوبیه من پانیک داشتم با این قرص درمان شدم یکسال خوردم ولی چاقم کرد

ای بابا من خودمو کشتم وزنمو آوردم پایین بخاطر پلی کیستیک تازه باید کمترم بشم همچنان

خیلی چاقتون کرد؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

پسرم استفاده میکنه دوسال مصرف کرد

بعد قطعش کرد؟ برا قطع کردنش اذیت نشد؟

اوایل مصرف نه.ولی اخراش۱۰کیلو اضافه کردم

😓 واقعا نمیدونم استفاده کنم یا نه

تاثیرش برات چطور بود؟

😓 واقعا نمیدونم استفاده کنم یا نهتاثیرش برات چطور بود؟

من بخاطر استرسم خیلی عذاب کشیدم وحشتناک بود حالم ترس وحشت دلهره...ولی با مصرف این قرص خیلییی آرامش گرفتم بیخیال همه چیز بودم هی بشکن میزدم😅

من بخاطر استرسم خیلی عذاب کشیدم وحشتناک بود حالم ترس وحشت دلهره...ولی با مصرف این قرص خیلییی آرامش گ ...

اره منم بخاطر اضطراب تمرکزم بهم ریخته 

سختمه تمرکز کنم رو یه موضوع همش پرش فکری دارم

میگم حالا مصرف نکنم از اونور بوم بیوفتم بیخیال بشم نسبت به همه چی😐😂

واقعا ؟شما استفاده کردین؟ من تابحال داروهای اینجور مصرف نکردم برای اضطراب و عدم تمرکز بهم دادن تاثیر ...

اره عزیزم ولی وزن اضافه کردم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اره عزیزم ولی وزن اضافه کردم

چه مدت استفاده کردین عزیزم ؟

چه مدت استفاده کردین عزیزم ؟

یک سال میشه ولی زیاد اضافه وزن نیاوردم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
یک سال میشه ولی زیاد اضافه وزن نیاوردم

خداروشکر پس

ممنون جواب دادین عزیزم 🌸

من بخاطر استرسم خیلی عذاب کشیدم وحشتناک بود حالم ترس وحشت دلهره...ولی با مصرف این قرص خیلییی آرامش گ ...

سلام خوبید 

ببخشید شما ازیپم می‌خوردید 

چطور بودید 

دکتر برام تجویز کرد میترسم بخورم

دو سه روزه دستمه دلشوره دارم

گفت یک چهارم بخور

2790
2778
2791
2779
2792