2777
2789
عنوان

برم چین یا قبرس واسه دندون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6501 بازدید | 223 پست
آخه باید پول جمع کنم که اونجا بخونم تازه موردتایید نیس باید بعدش واسه تخصص برم دانشگاه مورد تایید که ...

اسی چینی بلدی ؟ خود یه زبان دیگه یاد گرفتن چند سال زمان میبره درسای سخت پزشکی رو چطوری به چینی میخوای بخونی ؟ تازه منابع انگلیسی هم هست باید انگلیسی هم بدونی

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا‌نجا برای دانشجو کار هست ؟ فکر کنم ترمی ۵ هزار دلار حدودا باشه رشته های پزشکی؟

نه من کلا سالی ۴۰۰۰ میدم

اره ۲۰ ساعت در هفته مجاز به کاری 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

چون چند ساله پشت کنکوره و نتونسته قبول بشه اگه میخواست بشه که تا الان میشد بعدشم اگه نمیتونی پزشک یا ...

عزیزم نیاز به حسودی نیس که

دوست داری تو هم بیا چین دندون

کسی جلو راهتو نگرفته اینطوری رفتار می کنی 😐

حیف وقتت آجیباهاش بحث نکن

نه خب آخه نمیدونم چرا فک میکنن هر کی پزشکی میخونه لابد هوش خالصه هر کی نمیتونه خنگ مطلق 

من همون دختر عموم از هوش زیادش قبول نشداا...به شدت خرخون بود... از وقتی یادمه اون فقط درس می‌خوند 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
واقعا این سهیمه ها گند زدن به علم مملکت اینا حتی تو دانشگاه هم هواشونو دارن... کنکور تخصصم سهمیه دار ...

والاخه گفتنش خوب نیس اونجا دانشگاه هاش واقعا تجهیزات خوب داره ، برا دندونم تجهیزات خیلی نیازه .

این ظرفیت دندون کمه چون تجهیزات نداریم تو دانشگاه ها که 

اونجا نه سهمیه داریم نه هیچی بورسیه میدن ولی به کسی که نمرات دانشگاهش خوبه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نه من کلا سالی ۴۰۰۰ میدماره ۲۰ ساعت در هفته مجاز به کاری

دیدم ایرانیا ترکیه میرن زبان درس میدن ، از این جور کارا میشه یا باید تو کافی شاپ و اینا کار کرد و زبون ترکی بلد بود برای کار پیدا کردن ؟ 

اسی چینی بلدی ؟ خود یه زبان دیگه یاد گرفتن چند سال زمان میبره درسای سخت پزشکی رو چطوری به چینی میخوا ...

میگن چینی یاد میدن یه سال 

بعدش آزمون میدن دیدن بلدی بعدش تدریس چینی میکنن کل دروس رو👀

مجبورم برم 😭 اینجا همه دوستام پزشکی دندون هستن منم خورد میشم پیششون

این رشته های تاپ تو کشور خودمون با استاد همزبان یاد گرفتنش سخته و درسای خیلی سختی دارن اونایی که کشور دیگه به زبان غیر فارسی میتونن این رشته ها رو بخونن بنظرم خیلی قوین🥲

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

آقا اصلا هر چی که شما میگین دندون و پزشکی به درد این نمیخوره این در حد همون پیرا پزشکیه ببین مشکل طم ...

نه ببين به علاقه ام بستگی داره 

شاید علاقه نداره 

علاقه خودش عامل حرکته... بی علاقه وارد هر رشته ای بشی با مخ میخوری زمین 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
میگن چینی یاد میدن یه سال بعدش آزمون میدن دیدن بلدی بعدش تدریس چینی میکنن کل دروس رو👀مجبورم برم 😭 ...

یه کشور بهتر پیدا کن به نظرم ، چین امنیت بالایی نداره خوب تحقیق کن ، کشور بی درو پیکریه اینجور که شنیدم ، کره آیا هم بد میکفتن از چینیا 

دیدم ایرانیا ترکیه میرن زبان درس میدن ، از این جور کارا میشه یا باید تو کافی شاپ و اینا کار کرد و زب ...

ترکیه کلا اوراسیا هس ینی نصف اروپا نصف اسیا برا همون دانشگاه ها به دو زبان انگلیسی و ترکی هستن .

برای کار بهتره ترکی خوب باشه اما اگه نبود میشه با انگلیسی سر کرد 

هر کاری میشه اونجام داد فقط باید قانون ساعتی کار رعایت شه