2777
2789
عنوان

برم چین یا قبرس واسه دندون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6501 بازدید | 223 پست
خب ببين آخه اسی ام درست درس نمیخونده... اینجوری نبوده صد شو بزاره و قبول نشه.. پس نمیشه بگیم ظرفیت ق ...

خب وقتی چارتا درس دبیرستانو نتونسته بخونه درست و حسابی

میخواد بره به زبون چینی دندون بخونه؟🤣🤣🤦‍♀️منتغیح

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

ایشالله قسمت شما۱۹

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابایکم منطقی رفتار کن و از قدرت تعقل استفاده کناگه سال ۱۴۰۰بود که نهایی موثر نبود میگفتم حرفای شنا ...

من منظورم 2 ماه نبود اون خانمم که تاپیک زده بود هم منظورش 2 ماه نبود اصلا من زمان نگفتم فقط اینو میگم ادم باید برای هدفش تلاش کنه حتی گفتم ممکنه 10 سالم بشه 

من منظورم 2 ماه نبود اون خانمم که تاپیک زده بود هم منظورش 2 ماه نبود اصلا من زمان نگفتم فقط اینو میگ ...

آهان خب پس هیچی

بد متوجه شدم

فکرکردم گفته اونیکه الان جمع نکرده تیرم نمیتونه...خب خرده گرفتن به این حرف بی منطقیه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

عزیزم بخداا چیز شاخی نیست،من ترم ۹ دندونم،فقط از دور قشنگه،بازار کار واسه ماها آشفته بازاره،تفریح و ...

شوخی میکنی؟دیگه‌همه جا میگن بری دندون پول پارو میکنی تو همون طرحش یکی میگفت 150 درامد دارم 50 تامین اجتماعی بقیشم خودم و... کدومش خوبه بنظرت پزشکی یا دندون

شوخی میکنی؟دیگه‌همه جا میگن بری دندون پول پارو میکنی تو همون طرحش یکی میگفت 150 درامد دارم 50 تامین ...

۱۵۰ !!!!! اون حالش خوب نبوده

پزشکی خب باید تخصص گرفت و شیفت های سنگین داره کلا سخته دوستم الان طرحه پزشکی ماهی  تا چند وقت پیش بهش ۱۴ میدادن،درمانگاه خصوصی هم ساعتی ۹۰ واسه شیفت شبهاش!!

۱۵۰ !!!!! اون حالش خوب نبودهپزشکی خب باید تخصص گرفت و شیفت های سنگین داره کلا سخته دوستم الان طرحه پ ...

من 23 سالمه می‌خوام برا کنکور بخونم اینارو میشنوم ناامید میشم😂💔 آینده کدومش خوبه بنطرت

ترکیه کلا اوراسیا هس ینی نصف اروپا نصف اسیا برا همون دانشگاه ها به دو زبان انگلیسی و ترکی هستن .برای ...

کلا چند ترم پزشکی تو قبرس؟ مدرک دانشگاهی که شما میخونین رو ایران قبول میکنه؟