2777
2789
عنوان

برم چین یا قبرس واسه دندون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6501 بازدید | 223 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو کلا آی کیوت به دندون نمیخوره الکی تلاش نکن میری قبرس آخرش از دانشکاه میندازنت بیرون با کلی ض ...

تو از کجا میدونی ای کیوش کمه؟؟؟ چه ربطی داره 

شاید درست حسابی درس نخونده 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
تو از کجا میدونی ای کیوش کمه؟؟؟ چه ربطی داره شاید درست حسابی درس نخونده

چون چند ساله پشت کنکوره و نتونسته قبول بشه اگه میخواست بشه که تا الان میشد بعدشم اگه نمیتونی پزشک یا دندون پزشک بشی خب حداقل یه ماما بشو چمیدونم یه رادیولوژیست بشو 

آره دیگه کنکورو دور میزنن اینجوریما بیچاره ها هم باید بریم زیر دست این دکترا🤨

اون دکترایی که شما میگید سهمیه ای ها هستن 

چون پذیرش دانشگاه اونجا چندان راحتم نیس معذل میخواد و ازمون داره برا خودش (عین کنکور ایران)

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

من قبرسم 😂دقیق همین رشته😂سوالت و بپرس البته من قبرس ترکیم نه یونان

ا‌نجا برای دانشجو کار هست ؟ فکر کنم ترمی ۵ هزار دلار حدودا باشه رشته های پزشکی؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
چون چند ساله پشت کنکوره و نتونسته قبول بشه اگه میخواست بشه که تا الان میشد بعدشم اگه نمیتونی پزشک یا ...

شاید از لحاظ روانی تحمل زیاد درس خوندن رو نداشته باشه و از این جهت رشته های تاپ مناسبش نباشه 

ولی نمیشه گفت ای کیوش پایینه 

احتمال میدم این سالا اونجور ک باید نخونده 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
شما دنبال کفش اسپرت برا دانشگاه نبودی!!حوصله‌ا ت سر رفته تاپیک میزنی؟آرایشگریدانشجوییتحصیل خارج ؟!!

خب میخوام یه مهارت موقتی انجام بدم واسه شهریه اش جمع کنم بدم😢

کدوم دانشگاه میخونی؟ چطوری خرج دانشگاه و زندگیت میدی؟ درساش سخته یا نه؟

با اجازه اسم دانشگاه و نمیگم چون میترسم شناسایی شم 

ببین خرج و مخارج روزانه رو میشه از کار پاره وقت تامین کرد 

مثلا در هفته ۲۰ ساعت مجازی بیرون کار کنی (طبق قانون دانشگاه)

دانشگاه سال اول هزینه کامل و میگیره که حدودا ۴۰۰۰دلاره ، برای سال های بعد بورسیه میدم تا ۷۵ درصد میشه پوشش داد ولی ۱۰۰ نه چون ۱۰۰ برا دانشجوهای خودشونه 

درسام معمولیه من با علاقه رفتم به این رشته واسه همین خیلی سخت نمیاد 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اون دکترایی که شما میگید سهمیه ای ها هستن چون پذیرش دانشگاه اونجا چندان راحتم نیس معذل میخواد و ازمو ...

واقعا این سهیمه ها گند زدن به علم مملکت 

اینا حتی تو دانشگاه هم هواشونو دارن... کنکور تخصصم سهمیه دارن.. 

شاید از لحاظ روانی تحمل زیاد درس خوندن رو نداشته باشه و از این جهت رشته های تاپ مناسبش نباشه ولی نمی ...

آقا اصلا هر چی که شما میگین دندون و پزشکی به درد این نمیخوره این در حد همون پیرا پزشکیه ببین مشکل طمع کاریه اگه به همون پیرا راضی میشد میتونست یه شغل خیلی خوب داشته باشه