2821
2789
عنوان

جشن تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 64 پست
عزیزم اینکه کارشون تو بازار بوده دلیل نمی شه که جتما باید خرید می کرده . گاهی واقعا آدم وقت نمی کنه ...

ميدونم نبايد سخت بگيرم 

منم اهل سخت گرفتن نيستم ولي خب منم دوس دارم توجه داشته باشه بخدا يه جوراب گرفته بود مخصوص اومده بود تولدمو بهم تبريك گفته بود ميگفت كه نتونسته هديه اي بهتر بخره اصلا به دل نميگرفتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر من دو سال اول زندگی روز زن واسم هیچی نخرید فقط یه بار خونه مامانش بودم  اونا مهمون داشتن ...

خب شوهر شما نميفهميده با اين كارتون متوجه شده ولي شوهر من قبلا ميخريد  ولي الان نميخره

همسر من هیچکدوم از مناسبتها یادش نمیمونه.‌ولی من از روز اول همه مناسبتها رو سورپرایزش کردم..و فیلم گرفتم خودش میگه اگه کسی این فیلما رو ببینه سالی سه چار بار من سورپرایز میشم و ده سال توی تمام فیلما از در که اومدم تو زدم تو پیشونیم که یادم رفته.‌فکر میکنه من یا خیلی باسیاستم یا خیلی احمقم🤣🤣🤣

من اصلا حرص نمیخورم..میدونم یادش میره..رکبار که یادش مونده بود...رفته بود یک گل فروشی ماشین نبرده بود بارون شدید گرفته بود موتور گرفته بود اومده بود یک گل خیس خورده رو از دست یک آدم چولوسیده خیس تصور کنید🤣🤣🤣

همسر من هیچکدوم از مناسبتها یادش نمیمونه.‌ولی من از روز اول همه مناسبتها رو سورپرایزش کردم..و فیلم گ ...

چولوسیده خیلی باحال بود

دور گردون گر دو روزی بر ما نگشت                         دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
میدونم عزیزم همه ی خانوما احساستو درک میکنم اما خب دو راه داری یا غصه بخوری دلخوری ایجاد کنی یا یه ...

خب دوباره تكرار ميكنه  من خودم خيلي به اين چيزا اهميت ميدم اون ميفهمه كه حساسم

خب شوهر شما نميفهميده با اين كارتون متوجه شده ولي شوهر من قبلا ميخريد  ولي الان نميخره

باور کن اگر اون کار رو نکرده بودم همیشه داستانم همون بود 

از مامانش یاد گرفتم چون واسش ده تا تولد میگیرن اگه هم کادو کم بیاری سریع میگه این چیه واسم آوردین

منم هر سال میگم مامان ببخشید دستمون خالی بود خودتون یه چیز بخرین بعدا پولشو. علی میده 

اونم بی خیال یادش میره پول بده

اونام واسه تولد من چیزی نمیگیرن راحت راحت

دور گردون گر دو روزی بر ما نگشت                         دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور

اینکه میگین قبلا میخرید الان نه

شاید واقعا درگیری فکری زیاد

نميدونم والا شما داری باهاش زندگی میکنی ما اینجا با دو کلمه  حرف داریم نظر میدیم 

اما یه جوری قلقشو پیدا کن سر هر مناسبت اذیت نشی گلم ...💜💛💚💙

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
خخخخخخ

شما هم اگه چند بار پشت سر هم واسه این و اون تولد بگیری ولی واسه شوهرت خودتو به فراموشی و بی پولی و مشغله بزنی 

دیگه یادش میمونه

ميدونم نبايد سخت بگيرم  منم اهل سخت گرفتن نيستم ولي خب منم دوس دارم توجه داشته باشه بخدا يه جو ...

حق داری عزیم ولی حتما دلش می خواسته یه کادوی خوب بخره که نشده . حالا سر فرصت باهاش صحبت کن و بگو علت نخریدن کادوت رو قبول دارم ولی منتطرم ببینم چه طوری سوپرایزم می کنه شوهرم ؟ بعدم ببوسش . 

به خدا دنیا و زندگی مشترک خیلی شیرین می تونه باشه فقط یکم صبر و شیطنت لازمه 

حق داری عزیم ولی حتما دلش می خواسته یه کادوی خوب بخره که نشده . حالا سر فرصت باهاش صحبت کن و بگو علت ...

من صبر ميكنم ببينم چي ميشه 

من كلا در طول روز شوهرمو كم ميبينم مدام گرفتاره كاره

2825
2823
2791
2779
2792