2821
2789
عنوان

جشن تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 64 پست

كلا هميشه تو دهنمه ميگم خيانت نكنه هر كاري كنه ميشه تحمل كرد ولي از خيانتم ميترسم ميگم شايدديگه دوسم نداره كه برام هديه نخريده  اخه وقتيكسي رو دوس داري برا خوشحال كردنش هر كاري ميكني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور. مردا معمولا به اندازه ی خانوما به مناسبتا و هدیه  اهمیت نمی دن. خرید کردن برای خانوما هم براشون کمی سخته. حالا خودت شوهرتو بیشتر می شناسی. احتمالا معنیش این نیست که اهمیتی به خودت نمی ده. کاش یه خواهری، مادری، کسی باشه که برای اینجور مناسبتا کمکش کنه. هم برای انتخاب و هم خرید.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
كلا هميشه تو دهنمه ميگم خيانت نكنه هر كاري كنه ميشه تحمل كرد ولي از خيانتم ميترسم ميگم شايدديگه دوسم ...

نه عزیزم هیچ ربطی نداره . خیانت و کادو . 

فکرت رو مشغول و بیمار نکن . 

چرا منتظر بمونی ؟ حرفاتون رو بزنید بدون دعوا بدون جبهه گیری . یکم دیدت رو مثبت کن خواهر 

ای بابا

شوهر یادش نمونه دردش کمتره

من چی بگم؟ 36 سالمه تا حالا نشده خانواده م یه تبریک خشک و خالی بهم بگن چه برسه یه کیک برام بخرن

روانشناسا میگن اگر دوست داری کسی کاری برات بکنه خودت اول براش انجام بده که یاد بگیره

خدا شاهده 9 سالِ برای پدر و مادر و برادرم جشن میگیرم. کادو چندتا چندتا و گرون میخرم. خلاصه تولدی به پا میکنم براشون.

ولی اونا .....

دیگه امسال بخاطر دل خودم پاشدم رفتم کیک خریدم و بادکنک فویلی گفتم بیایید برای تولدم عکس بگیریم. اومدن عکس گرفتن و رفتن یه گوشه نشستن ( من مجردم و خونه پدرم زندگی میکنم)

کادو هم که هیچی

من یه عقده ایم

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

تمام مناسبت ها بستگی به دین و قانون و مذهب و ... داره. الا روز تولد

تنها چیزی که متعلق به خودمونه تولدمونه

نمیگم برامون بترکونن   نه بخدا    ولی یه دور همی کوچولو با یه کیک که نهایتاً 30 تومن میشه که زیاد نیست

تمام مناسبت ها بستگی به دین و قانون و مذهب و ... داره. الا روز تولد تنها چیزی که متعلق به خودمون ...

اره واقعا حالا دوهمي شم نخواستم همون كه يه چيزي بخره و بگه تولدتمبارك فك نكنم ازش كم شه

حسرت به دلم مونده یه بار من سورپرایز بشم

با اینکه تقریباً دوستا و خانواده مو سورپرایز میکنم

دوست پسرمم که هیچی

من امروز بهش گفتم تولد مادرته یادت باشه بری از بی بی کیک بخری و ...  البته وانمود کرد که یادش نبوده ولی خب کار هرسالشه که برای همه اعضای خاندانش جشن میگیره و من انگار پیشونی نوشتم تنهائیه

من روز مهندس و تولدش و روز مرد و ... علاوه بر اینکه کیک و گل و کادو میفرستم محل کارش تا سورپرایز بشه یه جشن دونفره هم مجدداً با کیک و کادو و رستوران برگزار میکنم براش

بخدا برای دوستم که تو آزمایشگاهه کیک و کادو بردم محل کارش واسه تولدم حتی تبریک نگفت

احتمالاً من یه بیشعورم که زیادی خوبی میکنم

اره واقعا حالا دوهمي شم نخواستم همون كه يه چيزي بخره و بگه تولدتمبارك فك نكنم ازش كم شه

منظورم از دور همی همون اعضای خانواده س

جشن نمیخوام

همین که پدر و مادر و برادرم باشن

نه عزیزم هیچ ربطی نداره . خیانت و کادو .  فکرت رو مشغول و بیمار نکن .  چرا منتظر بمونی ؟ ...

باشه حتما

منديدم خيلي منفيه وكج و كولس  چيكار كنم درست شم همش شكً ميكنم تو خونه تمام  روزا ذهنمو درگير اين موضوعات ميكنم ولي به زبون نميارم

عجب خدا كنه ازدواج كني شوهرت جبران كنه برات

بعید میدونم

تا یادم میاد با حسرت به تولدای بقیه نگاه کردم فقط

انقدر عقده ایم که با کیک تولد همه یه عکس تکی میگیرم

همیشه بغض دارم ولی با پررویی میخندم

منظورم از دور همی همون اعضای خانواده س جشن نمیخوام همین که پدر و مادر و برادرم باشن

من متاسفانه خانوادم شهرديگه اي هستن اگه اونا بودم حتما برام ميخريدن و تولدم يادشون نميرفت

2825
2823
2791
2779
2792