2821
2789
عنوان

جشن تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد پارسالمو كه كلا يادش رفت هديه هم برام نخريد  خب ادم يكم بفهمه خب بدم نيس

وقتی میبینی اینجوریه خودت از قبل هی تکرار کن

خیلی از خانما اینکارو میکنن

ولی من بشدت بدم میاد بگم و کاری کنه درنتیجه بعضی وقتا چیزی نمیگیره و من یه دنیا ناراحت میشم پس ادم از قبل بگه خیلی بهتره!

البته شوهر من هروقت که دستش پول باشه برام طلا میخره عاشق این که برام طلا بگیره😑

ولی خب بعضی وقتا شده تولدم کاری نکنه برام 

اعصاب خودتو خوردنکن

اینطور بیشتر موضوع کشدار ميشه

امشب باهم برین بیرون هرچه که لازم داشتی بخر کادو تولدت رو هم بخر شام هم بیرون بخور

بگو گل هم برات بخره

یه شب خوب بساز

میدونم دلت میخواسته خودش این کارارو بکنه برات حالا جور نشده پس غصه ب دل خودت و شوهرت نکن

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

عزیزم تولد من دهم ماهه همسرم تولدش هفدهم همون ماه‌‌‌..ده ساله ازدواج کردیم و تقریبا هر سال یادش میره...گاهی گوشی رو هم روی آلارم میزاره اما مثلا سر کار گوشیش زنگ هشدار میخوره پیش خودش میگه الان شلوغم و تا شب یادش میره...

یکبار یک هفاه قبل از تولدم بردمش یک مغازه ای که سنگ و نقره کار شده داشت دوسه تا چیز نشونش دادم و حتی امتجانشون کردم و گفتم پول دستم اومد میام اینا رو میخرم..مطمین بودم برای تولدم میخره...اما برای تولدم گفت ده روزه دارم فکر میکنم نمیدونستم چی دوست داری اشکال نداره بهت پول بدم🤔🤔

من دیگه اصلا حرص نمیخورم یک هفته قبل از تولد هی ت  خونه راه میرم میگم تولدمون موووبارک تولدنووون موبارک بعدم میگم این مبلغ رو واسه تولدم بده 

هدف از گفتن این داستان این بود من کاملا همسرتون رو باور میکنم...واقعا نرسیده بخره 

اعصاب خودتو خوردنکن اینطور بیشتر موضوع کشدار ميشه امشب باهم برین بیرون هرچه که لازم داشتی بخر کادو ...

شب سر كاره من بخوام بگم كه لذت نداره 

كيفش تو اينه كه خودش سوپرايزت كنه 

زوريم نميشه ادم كوچيك ميشه

چی کوچیک میشه؟ اینکه بهش بگی چی میخوام؟ عزیزم من خودم سر کار میرم درآمد دارم..ولی هر وقت همسرم پول بخواد راحت به من میگه منم راحت بهش میگم...فکر میکنم بهتره یک کوچولو تعارفات الکی رو بزاریم کنار...البته الاخ همسرتون رو خودتون میدونید شاید واقعا اگه ازش پول بخواید کوچیکتون کنه...همسرم من همیشه میگه خدا خیرت بده از بلاتکلیفی درومدم.😎

عزیزم اینکه کارشون تو بازار بوده دلیل نمی شه که جتما باید خرید می کرده . گاهی واقعا آدم وقت نمی کنه .

خانمی اگر عمدی تو کار بود نمی گفت وقت نکردم . وقتی این طوری می گه یا واقعا وقت نکرده یا پول نداشته روش نمی شه بگه بنده خدا بهانه میاره . درسته که شما هم حق داری ولی به ایشونم حق بده . ناراحت نباش . حرفش رو قبول کن . 

شب سر كاره من بخوام بگم كه لذت نداره  كيفش تو اينه كه خودش سوپرايزت كنه

میدونم عزیزم همه ی خانوما احساستو درک میکنم

اما خب دو راه داری یا غصه بخوری دلخوری ایجاد کنی

یا یه شب خوب بسازی عزیزم

انتخاب با خودته 😉😉😉😉😉

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

شوهر من دو سال اول زندگی روز زن واسم هیچی نخرید فقط یه بار خونه مامانش بودم 

اونا مهمون داشتن واسه همه خانما یه شاخه گل خرید واسه منم همون یه شاخه گل فقط واسه مامانش یه شکلات خریده بود 

گفت پول نداشتم واست کادو بخرم 

گفتم پول همه گلها یه چیزی واسه من نمیشد؟

گفتم میخواستی 50 تومن قرض کنی سالی یه بار این روز هست

دوباره سال دیگه هم همین کارو کرد 

منم از اون سال روز مرد واسه داداشش و بابام کادو خریدم واسه اون نخریدم فقط یه 5 تومنی تو پاکت گذاشتم بهش دادم گفتم توانم همینقدر بود چون با این پول چیزی نمیتونستم بخرم گفتم خودت یه کاریش بکنی دیگه واسه تولدش هم هیچی نمیخرم

از اون سال تولد و روز زن و ولنتایم و ....همه رو یادشه و واسم حتما کادو میخره و گل و کیک و سورپرایزم میکنه

دور گردون گر دو روزی بر ما نگشت                         دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز