2777
2789
عنوان

خواهرم از خونه فرار کرده

3123 بازدید | 77 پست

خدایا از نگرانی دارم بالا میارم دیگه هرچی زنگش میزنم جوابمو نمیده اخرش مامانم کار خودشو کرد مامان من زندگی کردن باهاش روان برات نمیزاره من ازدواج کردم اما هنوز ک هنوزه تحت درمان روانشناسم بخاطر کارای مامانم خواهرمم همینطور

اون قرصم‌ مصرف میکرد.خواهرم ۲۳ سالشه شاغله روزی تقریبا هفت هشت بار بهش زنگ میزنه کجایی ؟در این حد بگم وفتی میخواد بره دم یه مغازه خواهرم مامانم‌میگه گوشیتو کجا میبری نکنه میخوای بری قرار بزاری بدون گوشی برو خواهرم چند روز پیش گفته بود پول جمع میکنم میرم مامانم گفت جا برا خرابیات میخوای برو درست کن.

گوشت تن خواهر برادرمو اب کرده اون روز داداشم میگفت اجی خودکشی با قرص برنج درد داره ۱۵ سالشه دنیا رو سرم خراب شد تو خونه ما نفس کشیدن معنایی نداره 

چی خریدی کجا میری چرا میری بخور بشین پاشو همیشه ام بچه ی مردم از زبونش نمیفته تکون میخوری میگه بچه مردم از تو بهتر تکون میخوره و جیغ و جییییغ بقران از بچگی فقط یادمه حرفاش با جیغ بوده اصن صدای اروم نداره هرچی بابام میره سمتش بهش محبت کنه شوخی کنه یهو خونه رو میزاره سرش داری من‌ و مسخره میکنی بابام از خونه فراریه شبا برا خواب فقط میاد همونم باورت نمیشه نصفه شبم میره تو اتاقای بچه ها دعوا اخرشم گریه و ناله و نفرین ک بچه هام خوب  نیستن صبح زود باهاشون دعوا شب دعوا هی ام ب من زنگ میزنه پاشو از خونت بیا ب اینا بگو حرف منو گوش کنن  

حتی نمیزاره خواهرم بیاد خونه من میگه از کجا معلوم شوهرت بهش چشم نداشته باشه

در صورتی ک شوهر من حتی شماره خواهرمم نداره ۶ ساله

نمیزاره منو خواهر برادرم با هم خوب باشیم تا پیش هم باشیم میگه دارین پشت سر من حرف میزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی 

خدا بهتون صبر بده

خدا به خواهرتم کمک کنه 

مقصر پدر و مادر مادرت هستن که از بچگی دنبال درمانش نبودن مادرتون بیماره و باید درمان بشه هرچند که الان شاید خیلی دیر باشه

مادرت باید تحت نظر دکتر باشه 

یکی از خاله های مامانم اینطوریه دخترش ۲۳ سالشه یکاری کرده دخترش تا سر کوچه نمیره 

یبار گفتم بیا بریم با زور بردمش تا سر کوچشون😑دختره بدبخت افسرده شده خجالت میکشه از همه بسکه بیرون نرفته

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

مادرت باید درمان بشه. احتمالا وسواس شدید فکری.. خیلی سخته هم خودش عذاب میکشه هم اطرافیان رو عذاب میده. حتما یه فکری کنید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مادرت وسواس داره. کاش زودتر برده بودید دکتر تا همه رو روانی نکرده

نمیاد بارها گفتم بیا بریم پیش مشاور میگه مگه من دیونه ام

میگم مامان یعنی یک درصد ممکن نیست توام اشتباه کنی

میگه نه من هیچ وقت اشتباه نمیکنم فقط گناهم اینه شوهر بد و بچه های بدی دارم

مامان منم تا حدی این مدلی بود زمانی که من دانشجو بودم مدام زنگ میزد کجایی کی میای کی میرسی بعد ازدواجم ما یمدت مجبور بودیم خونه مامانم زندگی کنیم نمیذاشت برم بیرون شوهرم اجازه می‌داد مادرم نه😂😂😂😂😂،بخدا اینا راسته ها،ولی از یه جایی جلوش واستادم و اونم رفتارشون گذاشت کنار و الان خیلی دوسش دارم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

نمی‌دونم چی بگم 

مادرت ببرین روانپزشک . با قرص خوب میشه. 

مادرت احتیاج داره تنها باشه 

خسته شده از شلوغی دور و اطرافش

کسی تو کارهای خونه کمکش می‌کنه ؟

خسته شده از غذا پختن 

خسته شده از ظرف شستن 

کاش یک ماه مادرت بره تو یک خونه روستایی ...تنها باشه 

الهی خدا بهتون صبر بدهخدا به خواهرتم کمک کنه مقصر پدر و مادر مادرت هستن که از بچگی دنبال درمانش نبود ...

اصلا جرات داریم بهش بگیم بیا بریم مشاوره

یبار من‌گفتم چنان جیغی زدک مگه من دیونه ام مشکل من نیستم مشکل شمایید

تمام همسایه ها عاصی میگن خونتون سر و صدا داره

نمیاد بارها گفتم بیا بریم پیش مشاور میگه مگه من دیونه اممیگم مامان یعنی یک درصد ممکن نیست توام اشتبا ...

خودت برو دکتر قرص بگیر براش. بعنوان آرامبخش بهش بده بخوره. هم خودش راحت بشا هم بقیه. خواهرت هم خسته شده ایشالا برمیگرده

چرا با هم متحد نمیشین مادر رو بستری کنین بیمارستان اعصاب روان

یا قران اگه اینو بهش بگیم روز مرگه تو اون خونه

داداشم ۱۵ سالشه مدرس سر کوچه اس یواشکی میره دنبالش تعقیبش میکنه داداشمم فهمیده بود کفری شده بود ک مگه من چیکار میکنم