2777
2789
عنوان

خواهرم از خونه فرار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 77 پست

حقیقتا دیوانه های واقعی هیچوقت به متخصص مراجعه نمیکنن و اون طفلک هایی که از دست اینا دارن دیوانه میشن میرن تراپی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا جرات داریم بهش بگیم بیا بریم مشاورهیبار من‌گفتم چنان جیغی زدک مگه من دیونه ام مشکل من نیستم مشک ...

می دونم 

ولی شما مخفیانه با یه مشاور و روان پزشک در مورد شرایط مادرتون صحبت کنید چاره ای نیست بهرحال باید از یه جا شروع کرد 

مادرتون دست خودش نیست مقصر اصلی پدر و مادرشون هستن

مامان منم تا حدی این مدلی بود زمانی که من دانشجو بودم مدام زنگ میزد کجایی کی میای کی میرسی بعد ازدوا ...

بخدا ماهم دوسش داریم ولی فک کن نمیزاره خواهرم بیاد خونه من میگه شوهرت روش نظر نداشته باشه یه وقت 

شوهر من اصن خونه نمیاد موقعی ک خواهرم بیاد میگه راحت باشین هنوز به خواهرم میگه فلانی خانم 

مادرت باید تحت نظر دکتر باشه یکی از خاله های مامانم اینطوریه دخترش ۲۳ سالشه یکاری کرده دخترش تا سر ک ...

خواهر من ۲۳ سالشه مشت مشت قرص اعصاب میخوره 

همیشه توهم داره پشت سرش داریم حرف میزنیم نمیزاره با بابام خوب باشیم نمیزاره با خواهرم خوب باشیم میگه میخواین علیه من حرف بزنید

داداشم ۱۵ سالشه تو حمومم میخواد باهاش بره داداشمم قبول نمیکنه خب میگه ولم کن خفه ام کردی دست از سرم بردار دیگه

عزیزم به پلیس اجتماعی بگید خودشون پیگیری میکنن میان می‌برنش  

این خانم واقعا مشکل داره خیلی مراقب داداشت باش 

به نظرم باباتو بچه ها برن یه خونه اجاره کنن اینم بذارن به حال خودش کسی نمیتونه مجبورشون کنه با این آدم زندگی کنن 

راستی چرا بابات طلاقش نمیده خودشو بچه هاشو راحت کنه

بیچاره

حتما با دکتر صحبت کنید و دارو بدید بهش اگه نمیاد ، کم کم آروم میشه

خدا کمکتون کنه یه نفر ببین چقدر تاثیر گذاشته رو روان چند نفر بابات باید تلاششو کنه و ببره دکتر با ناز کشیدن و اینا ، شما ها براتون سخته خب

نمی‌دونم چی بگم مادرت ببرین روانپزشک . با قرص خوب میشه. مادرت احتیاج داره تنها باشه خسته شده از شلوغ ...

نمیاد دکتر جیغ میزنه مگه من دیونه ام

من بابام همیشه ادم تمیزیه خیلی کارا میکنه تو خونه خواهرمم ک کاراشو خودش میکنه 

اصلا تنها نمیمونه ثانیه ای نمیتونه فقط میگه هر سه تای شما باید بیاین شبانه روز تکون نخورین از جفت من حتی منی ک متاهلم

خودت برو دکتر قرص بگیر براش. بعنوان آرامبخش بهش بده بخوره. هم خودش راحت بشا هم بقیه. خواهرت هم خسته ...

خواهرم ک دیگه بریده سابقه ی خودکشی و همه چی داره

خودش رفت دکتر خواهرم قرص میخوره 

بهش پیام دادم بیاد خونه من ب مامانم نمیگم اینجاس

ولی اگه بفهمه اینجاس هم راحتش نمیزاره بعد 

نمیزاره بیاد خونه من میگه شوهرت اگه روش نظر داشته باشی چی 

حقیقتا دیوانه های واقعی هیچوقت به متخصص مراجعه نمیکنن و اون طفلک هایی که از دست اینا دارن دیوانه میش ...

منو خواهرم سالهاس میریم تراپی داداشمم میدونم دوسال دیگه باید بره

خواهرم مهندسه من حسابدارم دارم سالن زیبایی ام میزنم

دیگه نمیدوتم چیکار باید بکنیم همش میگه بچه های مردم شما هبچی نشدین شما بی خاصیت‌این 

کاری کرده ما هیچ وقت از خودمون راضی نیستیم هرکار میکنیم انگار کمیم