بنده چادری هستم ،من همیشه تیپ معمولی با چادر میزنم،گاهی باید برم جاهایی که نیاز هست پولداری و لوکس بودن از سر و وضعم نمایان باشه محل کار خودم و شوهرم، همه پولدار و با کلاسن ، چی بپوشم ، چه مدل و جنس چادری و...؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همش اعتماد. بنفس ندارم ، بقیه با مانتو شیک و خوش دوخت رسمی و کفش پاشنه بلند و شال میان
عزیم اگه برات مقدوره چادر نذاری ، میتونی یه کت و شلوار بلند شیک بخری از اینا که تا سر زانو هستن با یه روسری خیلی شیک و باکلاس و باحجاب ببندی با کفش پاشنه دار نه خیلی بلندا
بنظرمن که خودم چادری زیبایی حجاب آدم به رفتارهای من چادری بودم ولی بیرون خجالت میکشیدم فکر میکردم دربرابر تهرانیا املم بعدش دیدم نه خیلیا هستن جقدر متشخص و آدم حسابی حجاب دارن و محدودیت ندارن و چقدر رفتارشون رو طرز نگاه من به حجاب تاثیر داشت با حجاب تو همه جا حضور دارن حتی بین یه مشت دختر بی حجاب ولی راحتن جیزی که من نداشتم فهمیدم بت حجاب هم میشه تو تهران زندکی کرد مهم رفتاره