خیلی خیلی خیلی ناراحتم انگار یه عزیز دوست داشتنی رفته
خیلی غمگین هستم
سر خیابون ما سالهاست یک پیرمرد زحمتکش جوراب فروش بساط داشت اوایل مامان الکی ازش جوراب میخرید بعد کم کم دوست شدیم بنده خدا همیشه سلام علیک میکرد بعد دیگه هفته ای یک بار مامان بهش یه مقدار پول میداد هفته بعد من و این روند ادامه داشت
خیلی منو دوست داشت هر وقت اتفاق خاصی میافتاد واسم متوجه میشد و حس میکرد و میگفت
هفته پیش هم دیدمش طبق همیشه
اما امروز فهمیدم
بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
تکلیف خانومش چی میشهنمیدونم کاش میشد زنش رو پیدا کنمزنش رو چطور میتونم پیدا کنم
خدا روزی رسونه
حواسش به بنده اش هست
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
ماهم ی مشتری پیرمرد داشتیم چندتا پسر داشت کمکش نبودن هنسرم یرفت بعضی کاراشو انجام میداد خیلی دوسش داشتم اخرین بار کدو تنبل داد به همسرم دوسه روز بعد سکته کرد مرد خیلی غمگین بودم انروزا
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚