2777
2789

حتما حتماااا به چشم زخم اعتقاد داشته باشید 

خیلی بده آدمای هستن که حسودن چهره تاریک و اخمالویی دارن مخصوصا خانوما تو آشناها.. 

چند تا از زن های اقوام هستن خیلی خیلی حسودن جوری که با یه بار دیدن آدم به چشمش میاد و حاله سنگین و بدی رو سر و بدن میاد تب و لرز میوفته آدم و شاید اتفاقات بد و بحث بین خانواده یا زن و شوهر 

پس خاهش میکنم اگه دیدی بعد از دیدار با یکی حس بد ازش گرفتی و بعد از اون قدم بد داشت و اتفاق و یا سردرد داشتید 

بدونید تو چشم اومدید و حتما اسفند دود کنید و ۷ تا دونه اسفند بشکنید توی دود و الله اکبر  بگید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چشم زخم اعتقاد دارم چون چه بخوایم چه نخوایم بحث انرژیه. 

ولی درستشم نیست ازونور از کسیکه خوشمون نمیاد تو ذهنمون بهش برچسب بچسبونیم. با شما نیستم کلا میگم...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اسپند ریزه چطوربشکنیم؟فقط ۷تا دودکنیم؟

بله 

۷ تا از دونه هاش رو برمیداری 

و میشکنی تو خود دود و میگی خدایا من و عزیزان رو از چشم فلانی و هرکسی میشناسی اسمش رو میاری بگو دوری کن و چشمشون کور

اسفند دود کردن برای رفع چشم زخم هست اگه اطلاع نداری بهتره نظر ندیاز قدیم همیشه اسفند بوده برای این م ...

شما که اطلاع داری بگو‌ کجا اومده اسپند برای چشم زخم‌کاربرد داره ؟؟ 

قدیم چرندیات زیا‌د‌ میبافتن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شما که اطلاع داری بگو‌ کجا اومده اسپند برای چشم زخم‌کاربرد داره ؟؟ قدیم چرندیات زیا‌د‌ میبافتن

شما اعتقادی نداری

دلیل نمیشه بر اعتقادات بقیه بی احترامی کنی

شما اعتقادی نداریدلیل نمیشه بر اعتقادات بقیه بی احترامی کنی

اومدیم شما اعتقادات داعشی هارو داشته باشی ، ایا باید بهت احترام بزاریم ؟؟

پس بدون هر اعتقادی قابل احترام نیست 

اسپند دود کردن برای چشم زخم هیچ منبع علمی و دینی وعقلی نداره پس میشه خرافات 

ترویج خرافات هم قابل احترام نیست

برای دوری از چشم زخم توصیه به خوندن سوره ی ناس و فلق شده 

در مورد دود کردن اسپند هم از گذشته بوده درسته اما دلیل اصلیش اینه اجنه از بوی اسپند بدشون میومده و برای همین برای دفع اجنه استفاده میکردن 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اومدیم شما اعتقادات داعشی هارو داشته باشی ، ایا باید بهت احترام بزاریم ؟؟پس بدون هر اعتقادی قابل احت ...

خیلی خنده دار بود اعتقاد شما

اولین بار  بود شنیدم برای دوری از اجنه😅

اصلا قابل احترام نیست و فقط با یه خنده ردت میکنم 😉

خیلی خنده دار بود اعتقاد شمااولین بار بود شنیدم برای دوری از اجنه😅اصلا قابل احترام نیست و فقط با ی ...

برای اعتقاد من سند حدیث وجود داره از امام‌صادق 

تویی که رو‌هوا حرف میزنی 

در ضمن کپی کامنتت 👇

شما اعتقادی نداری

دلیل نمیشه بر اعتقادات بقیه بی احترامی کنی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌