فکر کنم باید اینجوری میپرسیدی
کسی هست تو زندگیش رنج نکشه؟
چون زمین قرار نیست آسایشگاه باشه.
ما اومدیم تا رشد کنیم از طریق شکست عشقی، طلاق، دعوا، مشکلات، بی پولی، مریضی و...
هنگامی که با این مشکلات مواجه میشویم و توانستیم آن ها را پشت سر بگذاریم و توانستیم بیابیم که دقیقا به چه علتی این مشکل یا این اتفاق برای ما رخ داد در واقع پند و اندرزی که این مشکل برای ما به ارمغان داشت را بیابیم، ما رشد میکنیم، و البته اگر با یک مشکلی دست و پنجه نرم کنی اما هنوز اون مشکل حل نشد، پس یعنی اون پندی که اون مشکل قرار بود بهت بگه رو نفهمیدی، این پند میتونه خیلی چیزا باشه....
مثلا اینکه داری تاوان کاری که مثلا در فلان سال با فلان شخص انجام دادی رو پس میدی، یا مثلا این مشکل رخ داد تا تو بیشتر به سمت خدا بری و بیشتر براش وقت بگذاری و دعا کنی یا مثلا داری تاوان اشتباهات گذشتتو پس میدی یا مثلا اون مشکل میتونه حتی بهت رفتار صحیح داشتن رو یاد بده و....
ولی تا وقتی اون پند رو نگیری اون مشکله ولت نمیکنه
به همین علت سعی کن نماز بخونی، نماز های اول وقت تا خداوند خودش پند هارو زودتر بهت یاد بده و مشکلاتت کمتر بشه، سعی قرآن بخونی، سعی کن از اهل بیت کمک بگیری، از آقا امام زمان که پدرته.
اگر هم حاجتی میخوای میتونی به مدت 14 روز، بعد از نماز صبح سوره یس بخونی و هدیه کنی به حضرت خدیجه، حتما بهت حاجتو میده.
همیشه بگو من برای رضای خدا زندگی میکنم، حتی نفسی که میکشم و اینکه زنده ام و خودکشی نکرده ام به خاطر خداهه و به خاطر امام زمان
سعی کن هر کاری که میکنی نیتت برای رضای خدا باشه و آقا امام زمان، خودت نتیجه شو کم کم میبینی...........