2777
2789

راستش من تو محیط دوستان و خانواده ای بزرگ شدم که خیلی مذهبی نیستن برای حجاب 

نماز و ... چرا ولی حجاب و ... خیلی مهم نیست و منو آزاد گذاشتن 

منم تا الان اینطوری بودم که روسری و شال که هیچی حتی گاهی نیم تنه و کت میپوشیدم و شلوار زاپ دار داغون و.... 

و کلی میکاپ و کاشت ناخن و ....

کلا یه چیز افتضاحی بودم 

ولی الان تغییر کردم 

نمیخوام قضاوت شم لطفا

نمیخوام دیگه اون دختر قبلی باشم 

نمیخوام وقتی تو خیابون راه میرم پسرا همه نگام کنن نخ بدن

داستان متحول شدنم هم طولانیه واقعا 

ولی الان مشکلم اینه که میترسم توسط دوستام و خانوادم قضاوت شم.... نمیخوام بگم چی شد که تغییر کردم و میترسم از تغییر 

میشه لطفا راهنماییم کنید 🥺💔

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

از لاک جیغ تا خدا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لاک جیغ تا خدا

😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کم کم شروع کن 

تا چسماشون عادت کنه 

باز مرحله بعد ، یه قدم به حجاب نزدیک شو 

جیزی گفتن فقط بخند و خوشرو باش 

دهن به دهن شون نشو 

با خنده رد کن قضاوتارو 

و مرحله مرحله برو جلو تاپذیرش داشته باشن

یواش یواش تغییر بده اول مانتوی بلند و شلوار بدون زاپ و بعدا روسری 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

تغیر درد داره چه کوچیک‌چه بزرگ برا شما بزرگه باید تحمل کنی 

قطعا حرفشون ممکنه روت تاثیر بزاره و فک‌کنی بقیه یجور دیگه نگات میکنن 

ولی عادت میکنی

پسرم😊     قوی ترین ضخامت جهانم😊😊😊

عزیزم حرف خدا برات مهم باشه اونوقت دیگه نگاه و تمسخر دیگران برات مهم نخواهد بود یا حداقل کمرنگ تر میشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یعنی چی

یه برنامه بود ۷..۸ سال پیش تلویزیون میداد

یسری دختر مختر میاوردن که اینا قبلا بی حجاب بودن الان متحول شدن چادرین

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه برنامه بود ۷..۸ سال پیش تلویزیون میدادیسری دختر مختر میاوردن که اینا قبلا بی حجاب بودن الان متحول ...

در حد چادر که نه 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

تو یکی از تاپیکات که توی خانواده نسبتا مذهبی بودی چیشد بالاخره

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

سلام  یه برنامه تو صدا و سیما پخش میشد داستان خانمایی که تغییر کرده بودنو و سختی های بعد از تحول رو میگفت نکات خوبی میگن میتونی استفاده کنی برنامه واسه همین امساله اسمش افتابگردونه