2777
2789
عنوان

میخوام پوششمو تغییر بدم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 18 پست

کم کم تغییر بده.

مثلا الان مانتو بلند مده دیگه. اول اون جوری بپوش هم خودت عادت کنی و هم اونا. یهویی باشه شاید حرفی بزنن خودت معذب بشی و نتونی. بگو مده دوست داشتم بپوشم اگر حرفی زدن.

بعد مثلا یدونه مانتو عبایی رنگی بگیر . و... کم کم اونا هم عادت میکنن

هرچند به کسی مربوط نیست.

طبیعیه که بترسی

کم کم اینکارو انجام بده 

چون اگه یه دفعه انجام بدی ، همه یه دفعه روت تمرکز میکنن و توجه همه بهت جلب میشه 

کم کم شروع کن ، مثلا شلوار زاپ دار رو جایگزین کن ، بعد چند مدت سعی کن جوری شالتو بپوشی که موهات معلوم نباشه 

خیلی آروم و به دور از هیجان 

چون اگه یه دفعه این کارو انجام بدی ممکنه تحت تاثیر فشار اطرافیان و نگاهاشون منصرف و دلسرد بشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یکی از تاپیکات که توی خانواده نسبتا مذهبی بودی چیشد بالاخره

خانوادم نسبتا مذهبی ان

نماز میخونن ولی از لحاظ پوشش و حجاب زیاد مقید نیستن 

نه اینکه مثل من باشن اونا روسری و شال میپوشن

مثلا جلوی شوهر خواهر روسری نمیپوشن

به منم هیچوقت سخت نگرفتن منم اینطوری شدم به انتخاب خودم 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

خانوادم نسبتا مذهبی اننماز میخونن ولی از لحاظ پوشش و حجاب زیاد مقید نیستن نه اینکه مثل من باشن اونا ...

آها اوکی 

در کل به نظرم توی هیچ کاری نباید به نظر بقیه اهمیت بدیم تو هم فقط کار خودتو بکن

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼