2821
2789
عنوان

ویپاد وام

7772 بازدید | 30 پست

دوستان من هفت تپمن وام گرفتم از ویپاد نزدیک یکساله نتونیتم بخاطر مشکلا عجیبی ک برام پیش اومد نتونستم پرداخت کنم

بعد ی عالمه پیامک که اسم شما در بدهکار بانکی و فلان و....

امروز ی نامه زنگ زد پستچی که دارید من گفتم چیه گفت اخطاره بانک پاسارگاد ویپاد

منم از ترس قطع کردم گوشی رو

کسی سابقه داشته چنین چیزی از ویپاد یا نه؟

حالا چیکار میکنن با من یعنی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دارم 20 م

هیچ کاری نمیتونن کنن

ولی کاری کن امسال بدی 

چون بیشتر جریمه میشی 

مشتری گرامی ویپاد;

به دلیل عدم تسویه اعتبار پشتوانه ویپاد در موعد مقرر، نام شما به ­عنوان بدهکار بانکی در سامانه ­های بانکی کشور ثبت شده است که به­ موجب آن دریافت تسهیلات، افتتاح حساب جدید و دریافت کارت در هیچ یک از بانک­های کشور برای شما امکانپذیر نیست.

ویپاد؛ ترابانک پاسارگاد

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

[QUOTE=] منم دارم 20 م هیچ کاری نمیتونن کنن ولی کاری کن امسال بدی  چون بیشتر جریمه میشی  مشتری ... [/QUOTE]

نه این پیامکا که اومد قبلا ی عالمه برام امروز نامه ی اخطار دادن که زنگ زدم ویپاد با عنوان ناشناس پرسیدم گفتن اگه به نامه توجه نکنید دوروز انتهای اخر سه روز بعد حساباتون مسدود میشه

[QUOTE=] منم دارم 20 م هیچ کاری نمیتونن کنن ولی کاری کن امسال بدی چون بیشتر جریمه میشی مشتری ... ...

از من شده یک سال 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

پست زنگ نزد بهتون که نامه اخطاریه داری؟

نه ، ولی تا حساب همه بانک ها مسدود کنه خودش زمان می‌بره الکی که نیست ، فقط تهدید می‌کنند 

طرف میلیاردی بدهکار هست مسدود نشده حساب ش

ولی زیاد پول تو حساب نگه ندار نقد کن یا از کارت یکی دیگه استفاده کن 

فقط اخطار میدن ترسی هم نداره 

زنگ زد جواب بده بگو باشه آخر ماه 

الکی امروز فردا کن 

چون جواب ندی میگن طرف مرده پس حق مون زنده کنیم 

جواب ندی بدتره

منم دارم 20 مهیچ کاری نمیتونن کننولی کاری کن امسال بدی چون بیشتر جریمه میشی مشتری گرامی ویپاد;به دلی ...

تا زمانی ک نامه نزدن  مشکلی نیست ولی مثل من وقتی میزنن دیگه فکر کنم جدیه و مسدود میکنن

تا زمانی ک نامه نزدن مشکلی نیست ولی مثل من وقتی میزنن دیگه فکر کنم جدیه و مسدود میکنن

من بانک دیگه نامه اومد 

فقط حساب همون بانک سریع مسدود میشه ولی بانک های دیگه بخوان مسدود کنن دست اونا نیست