2821
2789
عنوان

ویپاد وام

| مشاهده متن کامل بحث + 7772 بازدید | 30 پست
من بانک دیگه نامه اومد فقط حساب همون بانک سریع مسدود میشه ولی بانک های دیگه بخوان مسدود کنن دست اونا ...

خدا از دهنت بشنوه ایشالله همین بانک مسدود بشه فدای سرم اما بانکای دیگم مسدود کنن یا پول بردارن بیچاره میشم

خدا از دهنت بشنوه ایشالله همین بانک مسدود بشه فدای سرم اما بانکای دیگم مسدود کنن یا پول بردارن بیچار ...

مال من پاسارگاد فقط مسدوده

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما الان تو اکانت یا نرم افزار ویپاد میتونید برید من میرم میگه ثبتنام احراز هویت انگار حسابم پاک شده ...

باید بروزرسانی کنید

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

کردم باز نشد

از نسخه وب ش برو

نه ، ولی تا حساب همه بانک ها مسدود کنه خودش زمان می‌بره الکی که نیست ، فقط تهدید می‌کنند طرف میلیارد ...

سلام عزیزم منم ۱ میلیون بدهی دارم فقط اونم چون نمیتونم وارد برنامه شم الان ۲۰ روزه عقب افتاده و این پیامک برا منم ا مده از این ورم فردا میرم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم یهو نزنن منو ممنوع الخروج کنن واسه یه میلیون بدهی؟؟

سلام دوستان اگر وام ویپاد دارین بدید بره من 5 تومن داشتم ندادم   ابلاغ فرستاد وکیل بانک تا 10 روز وقت دارم پرداخت کنم وگرنه ممنوع خروج  حساب مسدود و عواقب خسارت وووو

منم دارم 20 م هیچ کاری نمیتونن کنن ولی کاری کن امسال بدی چون بیشتر جریمه میشی مشتری ...

سلام ی سوال بنده 50میلیون وام گرفتم ازویپادولی گفت چکی فقط میده منم چم دیجتالی گرفتم دادم بهش الا چندتاشوندم چیزی نمیشه یانمیام ببرن منو بدبختی واسه کسی گرفتم طرف هم پیچونده ن جواب میده نع چیزی