2777
2789
عنوان

خانم های شاغل میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 41 پست
من ۲۵ولی سنتون سن کم اوردن نیستروتین ایجاد کنین روز تعطیل مرغ مزه دار کن بیس چند تا غذا رو بزارماهی ...

ممنونم عزیزم سعی می کنم کارایی که گفتید رو انجام بدم ببینم چقدر پیشرفت می کنم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دیگه چرا یه غذا باید دو ساعت طول بکشه نمی دونم شوهرمم بهم میگه مدیریت نداری. ولی من انگار بدنم ...

به نظرم یه آزمایش بده 

بعد دو روز مرخصی بگیر ببین باز بدنت خسته است 

چون به نظر من که طبیعی نیست 

انگیزه هم نداری چرا 

چه بی‌مسئولیت. تو هم انجام ندهخدمتکار بگیر بعضی روزها. غذای آماده بگیر

تازه طلبکارم هست بحث میشه میگه خونه داری بلد نیستی کلی ایراد می گیره ازم احساس می کنم روحیه ام رو کشته که انقدر سنگین شدم تو همه کارا

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خب عزیزم نیاز بدنته بگیر بخابمنم میام از کار ناهار میخورم نیم ساعتی میخابم

نیم ساعت خوبه ولی آخه یکی دو ساعت زیاده زودترم بیدار بشم تپش قلب و حالت تهوع می گیرم 

به نظرم یه آزمایش بده بعد دو روز مرخصی بگیر ببین باز بدنت خسته است چون به نظر من که طبیعی نیست انگیز ...

آره میگم در کنار شرایط جسمی شرایط روحی و بی انگیزگی هم باعثشه. احساس می کنم این اون زندگی که می خواستم نیست به خصوص با داشتن یه شوهر قدرنشناس که باعث میشه احساس ناکافی بودن بکنی

تازه طلبکارم هست بحث میشه میگه خونه داری بلد نیستی کلی ایراد می گیره ازم احساس می کنم روحیه ام رو کش ...

بگو من ماهی ۲۰تومن حقوق‌ میگیرم اگه ماهی ۲۰تومن بهم میدی دیگه نرم سرکار بشینم برات کدبانوگری کنم!!! دیگه ساکت میشینه سر جاش

مرد سمی زن رو پیر میکنه به روایت تصویر

شاغل بودن تو رو فرسوده نکرده این شوهرته که فرسودت کرده خوشگلم

من 40 ساله یک بچه 9 ساله دارم. تازگی ها رفتم سر کار مسیر م طولانی هست حدود 2رساعت طول می کشه برسم وقتی خونه می رسم ساعت  هفت و نیم هست. سریع برنج فردا رو میزارم خورشت هم آخر هفته ها درست کردم و دارم. شام حاضری تره و همون موقع اومدم میذارم مثل سیب زمینی املت ماکارونی کتلت کو کو و...... تا شام حاضر شه کمی درس با پسرم کار میکنم. شام رو میخوریم سر ساعت 10 هم خواب هستیم هر صبح ساعت 6 بیدار میشم. خواب بعد اظهر رو ندارم. 

اما هر روز که دارم برمیگردم کلی دعا می کنم زود ماشین گیرم بیاد حداقل ده دقیقه زودتر برسم می دونم خیلی برام زمان غنیمته

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

روز تعطیلات غذاهاتون. رو درست کنید. حبوباتتون رو بپزید من این غذاها رو فریز می کنم سوپ آبگوشت خوراک لوبیا. اش سس ماکارونی قرمه سبزی کامل قیمه کامل. کدو بادمجون سرخ می کنم

سبزی اش کو کو آماده دارم مواد فلافل درست می کنم. کباب کوبیده مرغ و... 

خونه ما مرغ زیاد دوست ندارم اونم تازه باید باشه که روز تعطیل غذا مرغی همون روز رو درست می کنم. 

سلاد کاهو سالاد الویه 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
بگو من ماهی ۲۰تومن حقوق‌ میگیرم اگه ماهی ۲۰تومن بهم میدی دیگه نرم سرکار بشینم برات کدبانوگری کنم!!! ...

آره داغونم کرده هرچی بهش میگم درکم نمی کنه فقط شاکیه فقط من رو مقصر می دونه دیگه هر دو ترجیح میدیم سکوت کنیم. چی بگم دوست دارم بذارم برم یه جای دور که به هیچکس جوابگو نباشم مراعات هیچکس رو نکنم اما نمیشه 

نظم کمکت می‌کنه برنامه کل هفته‌ت رو پیشاپیش بدونی

برنامه غذایی بنویس و یه روز تعطیل مواد اولیه چند نوع غذا رو آماده کن توی فریزر

خونه رو تقسیم بندی کن هرروز یه قسمت

مثلا شنبه‌ها اتاقخواب

یکشنبه ها کمد و کشو

دوشنبه‌ها حیاط و انبار و...

اینجوری همیشه مرتب میمونی

برا خودت برنامه داشته باش مثلا روزهای فرد شب باشگاه

شبای چهارشنبه که تعطیل هستی ماسک مو و صورت بذار 

حموم و کوکتل پدیکور و شیو بدن

ساعت خوابت دقیق باشه مثلا صبح حتما یکساعت قبل از خروج از خونه بیدار باش

لقمه‌های صبحونه رو از شب بپیچ 

شبا دورتر از ۱۱ اصلا نخواب و قبل خواب مطلقا گوشی ممنوع چون کیفیت خواب رو کامل خراب میکنه.

کار رو هرچی طول بدی بیشتر کش میاد

برنامه بریز تا 8شب دیگه تموم کارهات رو کرده باشی.

برنامه شخصی مداوم داشته باش مثلا شبی بیست دقیقه مطالعه

اینا تجربه سالهای من بود امبدوارم مفید باشه. 

ضمن اینکه اگر بچه نداری تموم کم‌وقتی‌هات بهونه هست... 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

شما چند سالته؟ من ۳۵ ام نمی دونم سنمم زیاد نیست یه چند سال دیگه میخوام چیکار کنم

عزیزم اگر کمبود ویتامین نداری،

یا افسرده‌ای

یا خیلی بی‌هدف و انگیزه فقط داری روزهاتو سپری میکنی.

خودت ببین داستان چیه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]