2777
2789
عنوان

خانم های شاغل میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آزمایش بده شما بچه نداری چه کار خاصی تو خونه داری ؟ به نظرم بیشتر بی برنامه ای تا حالا تاپیک زیاد ...

بی برنامه که هستم درسته ولی بیشتر انگار به بدنم وزنه وصل کردن همه کارامم همینطور کش میاد مثلا میرم آشپزخونه یه وعده غذا یهو می بینم دو ساعته مشغولم. تو همه تاپیکا بهم گفتندفریزرت پپپر باشه یا مثلا برنامه غذایی داشته باش ولی من همیشه به زور غذای اون روز رو می رسونم بپزم دیگه برا پر کردن فریزر نمی رسم دیگه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
گلم منم وضعیتم مشابه شماس هشت صبح تا هشت غروب صبح ۵و نیم بیدار میشم و همه کارام رواله

خوش به حالتون واقعا من مشکلم اینه اراده ندارم یه نیم ساعت صبح از خوابم بزنم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خوش به حالتون واقعا من مشکلم اینه اراده ندارم یه نیم ساعت صبح از خوابم بزنم

به نظرم هفته ای دوبار ورزشو استارت بزن 

من کارمم جسمیه این ششدت خستگی شمارو ندارم باز

dental student
خیلی داری اذیت میشی شوهرت تو‌ کار خونه کمکت نمیکنه مگه؟!منم انرژی ندارم. کلا کار خونه انجام نمیدم

اصلا کمک نمی کنه شاید سالی دو بار نظافت کلی خونه رو انجام بده  همین 

به نظرم هفته ای دوبار ورزشو استارت بزن من کارمم جسمیه این ششدت خستگی شمارو ندارم باز

شما چند سالته؟ من ۳۵ ام نمی دونم سنمم زیاد نیست یه چند سال دیگه میخوام چیکار کنم 

بی برنامه که هستم درسته ولی بیشتر انگار به بدنم وزنه وصل کردن همه کارامم همینطور کش میاد مثلا میرم آ ...

یه غذا چرا دو ساعت میکشه؟ عزیزم پختن حبوبات که اصلا کاری نداره شما هم زمان با پخت غذات میدونی سه جور حبوبات بزاری بپزه 

ولی در کل الان خیلی پیج ها هستن غذای خانگی نیمه آماده دارن شما تهیه کنین 

مواد ماکارانی ، مواد دلمه، مواد سوپ و آش ، حتی خورش قیمه و قورمه و .. 

تهیه کنین هر روز یکیش بزارید بیرون فقط برنج درست کنین 

اصلا هم نیازی نیست به کسی بگید چون خانگی هست همه فکر میکنن خودتون آماده کردین 

بچه که نباشه یعنی خونه مدت بیشتری تمیز میمونه هر دو هفته روز تعطیل یا یه روز مرخصی بگیر یکی بیاد خونه رو تمیز کنه 

خودتون روزانه یکم مرتب کنین 

بعد از کار اومدی خونه غذای نیمه آماده رو بزار بیرون برنج هم بریز پلو پز 

یه بیست دقیقه استراحت کن 

بعدم برو‌ باشگاه 

شب ده بخواب صبح هم ۶ بیدار بشو 

قول میدم هم روحیه ات بهتره هم خونه ات تمیز تره هم زندگیت منظم میشه 

شما چند سالته؟ من ۳۵ ام نمی دونم سنمم زیاد نیست یه چند سال دیگه میخوام چیکار کنم

من ۲۵

ولی سنتون سن کم اوردن نیست

روتین ایجاد کنین 

روز تعطیل مرغ مزه دار کن بیس چند تا غذا رو بزار

ماهی رو سوخاری کن

سالاد درست کن 

که غذات اوکی باشه 

برنامه باشگاه بچین 

کار خونه رو نزار جمع شه یک روز در میان جارو بزن 

اینجوری تایم کمی میگیره 

لباس چرکارو بعد استفاده بشور

شب یکساعت زودتر برو تورخت خوابت

و اینکه دوش بگیر انرژی تو برمیگردونه

dental student
یه غذا چرا دو ساعت میکشه؟ عزیزم پختن حبوبات که اصلا کاری نداره شما هم زمان با پخت غذات میدونی سه جور ...

همون دیگه چرا یه غذا باید دو ساعت طول بکشه نمی دونم شوهرمم بهم میگه مدیریت نداری. ولی من انگار بدنم سنگینه شایدم روحم خسته ست من فکر می کنم جسممه. آره باید  ورزش کنم دیگه واقعا هیچ راهی جز این جواب نمیده رو من