ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والله من انتقال دادم تا شانزده روز بعد از انتقال هیچ علایمی هیچ علایمی نداشتم . آخه سه روز ...... بشین آنقدر گریه کن و استرس بکش تا بچه بیوفته .... اه اه اه اعصابم خورد
نگران نباش ، به این زودی که علایم پیدا نمیکنی.استراحت کن و نکاتی ک گفتن رعایت کن.هوای ازاد ، فیلم خوب ،کتاب ،نقلشی ،هرچی که حالت و خوب میکنه انجام بده.حال خوب تو لانه گزینی تاثیر مثبت داره
.یادمه میگفتن آناناس چندروز اول لقاح به لانه گزینی کمک میکنه.۵ روز اینا.بعدش دیگه نخوری.لوبیا سبز.نشاسته.
نمیدونم چرا از صبح همینطور ناراحتم والا حق با شماست
یه لحظه فکر کن ... چه قدر سختی کشیدی ... چه قدر هزینه کردی .... استرس و اضطراب کشیدی اونوقت به جای اینکه الان شاد و قوی و امیدوار باشی نشستی گریه میکنی ؟؟؟؟؟ من تا دو ماه علایم نداشتم با اینکه دو تا جنین باردار بودم . یکیش ماه دوم افتاد اما اون یکی الان پیشمه . فقط چشمت و دلت به خدا باشه از اون بخواه با صدای بلند ازش بخواه که بشه