2777
2789
عنوان

انتقال جنین با تخمک اهدایی

582 بازدید | 24 پست

امروز روز سوم انتقال جنین هستم و متاسفانه هیچ علائمی ندارم این بار از تخمک اهدایی استفاده کردم و دو تا جنین سه روزه برام انتقال دادن  .

برام خودم کلی گریه کردم هیچگونه علائمی ندارم و واقعا متاسفم برا خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا به خودت استرس نده الان که علائمات شروع نمیشه شما تازه سه روزه خیلی زوده توکلت به خدا باشه اصلا شاید بدون علائم باشه سعی کن شادباشی

خدایا شکرت بابت فاطمه نازم❤❤👧

نگران نباش ، به این زودی که علایم پیدا نمیکنی.استراحت کن و نکاتی ک گفتن رعایت کن.هوای ازاد ، فیلم خوب ،کتاب ،نقلشی ،هرچی که حالت و خوب میکنه انجام بده.حال خوب تو لانه گزینی تاثیر مثبت داره

.یادمه میگفتن آناناس چندروز اول لقاح به لانه گزینی کمک میکنه.۵ روز اینا.بعدش دیگه نخوری.لوبیا سبز.نشاسته.

نگران نباش ، به این زودی که علایم پیدا نمیکنی.استراحت کن و نکاتی ک گفتن رعایت کن.هوای ازاد ، فیلم خو ...

کلا چون هزینه زیادی این دفعه برا تخمک  اهدایی دادم خیلی مراعات میکنم هم از لحاظ غذا و هم استراحت 

والله من انتقال دادم تا شانزده روز بعد از انتقال هیچ علایمی هیچ علایمی نداشتم . آخه سه روز ...... بش ...

شما بعد ۱۶ روز مثبت شدین؟

اخه من ایندفعه پنجمم میشه برا این خیلی نگرانم

نمیدونم چرا از صبح همینطور ناراحتم والا حق با شماست

یه لحظه فکر کن ... چه قدر سختی کشیدی ... چه قدر هزینه کردی .... استرس و اضطراب کشیدی اونوقت به جای اینکه الان شاد و قوی و امیدوار باشی نشستی گریه می‌کنی ؟؟؟؟؟ من تا دو ماه علایم نداشتم با اینکه دو تا جنین باردار بودم . یکیش ماه دوم افتاد اما اون یکی الان پیشمه . فقط چشمت و دلت به خدا باشه از اون بخواه با صدای بلند ازش بخواه که بشه