2777
2789
عنوان

شما بودین طلاق میگرفتین

258 بازدید | 13 پست

مشکلاتم توی تاپیک هام هست 

شوهرم همیشه توی دعوامیگفت برو خونه بابات من دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم ولی بعدش میگفت نه وای من چطوری دلم اومد این حرفو بزنم غلط کردم منم باز دلم خوش میشد و میموندم یبارم خودش کل وسایلمو جمع کرد گفت بریم خونه بابات طلاق بگیریم برو دنبال زندگیت من ادم تو نیستم ولی من نرفتم و موندم بازم گفتم درست میشه افتاد به غلط کردن  که من درست میشم من حتی وسایلتم جمع کردم تو نرفتی تو لایق بهترین زندگی من داشتم امتحانت میکردم 

دوسه بارم هی میبردم تا نصف راه بازم باهم حرف میزدیم باز برمیگردوندم پیش خودش منم بلاتکلیف بودم بین زمین و هوا 

دیشب پریود بودم از صبح که بیدارشدروز جمعه بود سرکار نرفت که مثلا پیش من باشه تا ساعت ۴ بعدظهر خواب بود بعدشم همش توی گوشی همش منم گفتم من پ ر ی و د م  توی این دوران نیاز دارم کنارم باشی تو نمیخوای ناز خانومتو بکشی حالش خوب نیست ؟؟؟

خلاصه انگار نه انگار بعدش منم عصبی شدم دعوا کردیم بهم گفت جمع کن برو خونه بابات منم دیگه به سرم کشید ساعت ۴ صبح منو اورد خونه باباممم همشم میگفت یکی از اشتباهات عمرم این بود باهات ازدواج کردم و زن گرفتم 

خانوادمم کلی بهش حرف زدن که مگه یه کیلو گوجه خریدی هی میاریش میبریش نمیتونی بگو نمیتونم 

الان بنظرتون من چیکار کنم؟؟ میگه من مشکلی نداره اخلاقم و مشکل از توعه ولی همه میدونن خودش مقصره

ولی باز یادش میره میگه من اشتباه این حرفو زدم من تورو دوستدارم

خب میبینی اخلاقش اینجوریه پیله نکن بهش

حالت خوب نیست چرا به اون گیر میدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ شدید دیگه

زندگی مگه الکیه هی تپ و تپ طلاق

بشین سر زندگیت هی هم این کلمه رو تکرار نکنید

حوصله ندارید به هم نپیچید

پاشید برید یه دور بزنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بزرگ شدید دیگهزندگی مگه الکیه هی تپ و تپ طلاقبشین سر زندگیت هی هم این کلمه رو تکرار نکنیدحوصله نداری ...

خب همینو بگو همش‌میگه برو برو برو منم دیگه اومدم چیکار میکردم

خب همینو بگو همش‌میگه برو برو برو منم دیگه اومدم چیکار میکردم

نذار کار به این حرف بکشه

سختی زندگی مشترک همینه دیگه

باید با طرف مقابلتان سازگاری پیدا کنی.