2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35428 بازدید | 405 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=380842181]استارتر امیدوارم از حرف من نرنجی ولی حتمآ از یه مشاور خوب مشاوره بگیر . [/QUOTE م ...

من به خاطر خودت گفتم  

خود دانی 

ان شاءالله واقعا از ته قلب راضی باشی 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

مرسی گلم.سختیش اینجاست باید زیرپوستی اقدام کنم که اون قل چاقه متوجه نشه غذاش کم روغنه ،وگرنه بلوا به ...

خدا حفظشون کنه براتون

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

واقعا نمی‌فهمم دلیل گفتنش تو سایت چیه !اصلا افتخار نداره ابنکاررآدم واسه خانوادش غذا درست می‌کنه عشق ...

خب حالا شما چرا ناراحتی یه تاپیک مذخرف مثل بیشتر تاپیک های این سایت هست خوشت نمیاد بخون رد شو یا اصلا نخون رد شو 😉

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

پس من چرا عشق میکنم غذا درست کنم باشوهرم بخورم یعنی لذت میبرم 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

خیلی خوبه ادم میتونه اینجوری خوش خیال یاشایدم کلابیخیال ودغذعه ای واسه شام نهار نداشته باشه هیچ وقت ...

اره واقعا شاید همین هست که روزبه روز جون تر میشم چون بی خیالم 😆

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من برعکس همه خیلی دلم میخواست درباره اش مثبت فکر کنم اما هرچی فکر کردم دیدم نمیشه !

پس زیاد فکر نکن. عزیزم لزومی هم‌ نداره فکرتو‌ بذاری رو یه ادم‌مجازی

من فکرکنم دیدمت با همسرت عکس گذاشته بودی

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷