2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35428 بازدید | 405 پست
منم همین برداشت رو کردم🌸 اینکه از خودشون رضایت ندارن،احساس ناکافی بودن میکنند،اسیب دیدن و نادیده گر ...

عزبزم چه ربطی به نادبده گرفتن شدن از طرف همسر داشت اخه 🤣

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخش خارج از موضوع تاپیکته،اما میتونی عکستو بذاری؟اونروز تو تاپیک خوشگل ترین کاربر خیلی کاربری ش ...

جدی ندیدم اون تاپیک رو باشه اومدی بکو‌ بذارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ماشالله خیلی زیبایی یه زیبایی خاص

فدات عزبزم چشمای شما زیبا هست ❤️

دیدمت عزیزم،یکم پیش عکس گذاشتیان شاالله همیشه سرحال و شاد باشی

مرسی عزیزم 💕

خب غذاهای سخت و مفصل را پشت سر هم نپز بینشون غذای آسون درست کن که خسته نشی یه لیست تهیه کن غذای برن ...

کلا آشپزی سخته حتی همین کو‌کو‌سیب زمینی 

چند باری تاپیک هاتون رو دیدم و هر بار غمگین تر شدم…

الان هم یه کامنت گذاشتم و پاک کردم! 

چون احساس کردم به من ربطی نداره که بخوام نگران شما باشم🤷🏻‍♀️

الان هم واقعا قصد ندارم حرفی بزنم 

فقط خیلی کوتاه و مختصر می‌گم

به فکر خودتون و فرزندی که تربیت می‌کنید باشید…

اینکه شما به عنوان یک انسان و یک مادر، عملا هیچ هدفی برای زندگیتون ندارید 

و حتی هیچ موضوع مهم و روح پروری که بخواهید بهش فکر کنید و تفکر کنید، خیلی دردناکه…

خودتون یه نگاهی به نوشته هاتون بندازید و ببینید که چقدرر بی هدفی و پوچی در زندگیتون موج می‌زنه. 

مسائلی که ذهن شما رو درگیر می‌کنن و براتون مهم هستند در بیشتر مواقع و در زندگی اکثر انسان ها، بی اهمیت و روزمره هستند…

اگر فرزند شما از شما بپرسه که مامان چه چیزی در زندگی مهمه شما چه پاسخی براش دارید؟! 

به نظرم یکم بیشتر وقت بگذارید و ذهن و روحتون رو پرورش بدید…

حرف زیاده ولی بگذریم…چون واقعا به من ربطی نداره

ولی فقط به عنوان یک انسان، یک نصیحت کوچولو و دوستانه به عنوان یادگاری براتون نوشتم. 

شاید تاثیر گذار بود…

خوددانید. 

به نظرتون تاثیریم داره اینجوری که اینجا تعریف میکنن وتاثیرش بیشتر در چه زمینه ای هستش ببخشید سوال ها ...

من تاثیر خاصی ندیدم