2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35435 بازدید | 405 پست
داری رویاهای منو زندگی میکنی🥲🤣ولی با این حساب که من خودم دارم کار میکنم و برنامه ریزی 😁

رویات آشپزی نکردن عزبزم ؟ خب کمش کن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ظهرها یه چیزی میخوره البته از شب مونده باشه میدم ببره شبا هم هرچی باشه باهم میخوریم

غذای مونده؟🥲

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این محیطا کار کرده باشی متوجه میشی به غذای بیرون در حد ماهی دو سه دفعه میشه اعتماد کرد. از پشت پر ...

رمیدونم عزبزم ولی سعی می‌کنم بهش فکر نکنم چون منفعتم به خطر میفته 😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

غذایی مونده خانوما کیست وسرطان میاره دورازجون همتون مراقب باشید کم درست کنید غذا که نمونه   

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

غذای مونده؟🥲

غذایی که شب پختیم که فردا ناهار بخوره مونده نمیشه که کلا هم همسرم اصلا اخلاق ایرادگیری نداره سه روز هم بمونه میخوره بنده خدا

غذایی مونده خانوما کیست وسرطان میاره دورازجون همتون مراقب باشید کم درست کنید غذا که نمونه

عزیزم با ۲۴ ساعت اتفاقی نمیفته 

رمیدونم عزبزم ولی سعی می‌کنم بهش فکر نکنم چون منفعتم به خطر میفته 😅

برای بچت مناسب نیس

خمیر رو با دستکش درست نمیکنن چون به دستکش لاتکس میچسبه و من همکاری داشتم که با ناخون کاشت بلند خمیر درست میکرد و خمیری که داخل ناخونش می‌رفت رو میکند میزاشت رو خمیری که داشت ورز میداد

بهش فکر کن حداقل سالم میمونی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
برای بچت مناسب نیسخمیر رو با دستکش درست نمیکنن چون به دستکش لاتکس میچسبه و من همکاری داشتم که با ناخ ...

ببین مهمونی خونه کسی هم‌ میری مشخص نیست اون آدم تمیز درست کرده یا نه من دیدم طرف قاشق دهنی رو می‌کرد تو قابلمه غذای مهمون اینطور فکر کنی نباید هیچی بخوری البته قبول دارم هیچی مثل غذایی که خودت درست میکنی نمیشه 

غذایی که شب پختیم که فردا ناهار بخوره مونده نمیشه که کلا هم همسرم اصلا اخلاق ایرادگیری نداره سه روز ...

باورکن باعث مریضیه لطفا کم درست کن وتازه ب تازع💖

ببین مهمونی خونه کسی هم‌ میری مشخص نیست اون آدم تمیز درست کرده یا نه من دیدم طرف قاشق دهنی رو می‌کرد ...

مهمونی رو ممکنه آدم ماهی دوبار بره 

اونو میشه تحمل کرد ولی اگر هفته ای چند بار تو وضعیت ناسالم غذا تهیه کنی سلامت به خطر میوفته

من از وقتی این چیزا رو دیدم خیلی کم غذای بیرون میخورم 

مثلا ماهی دوبار نهایت یا سه بار

آدم نون و پنیر بخوره بهتره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه سوال اسی جان اضافه وزن یا چاقی نگرفتی با این رویه خیلی خطرناکه غذای بیرون حتی اگر بهترین جای ممکن باشه بسیار ناسالمه بنظرم به جای ساندویچ واینجور غذاهای بی خاصیت حداقل سالادی چیزی درست کن بخور برای پوست و وهیکل خیلی مضره دلت میاد سالم زندگی کن شیک و باکلاس غذا بخور نه عذاهای فست فودی بیرون🥴

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

غذایی که شب پختیم که فردا ناهار بخوره مونده نمیشه که کلا هم همسرم اصلا اخلاق ایرادگیری نداره سه روز ...

ای وااای سه روز سرم داره گیج میره اینجوری شوهرت به مرور طول عمرش کم میشه ارگان های بدنش مختل میشه

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

یه سوال اسی جان اضافه وزن یا چاقی نگرفتی با این رویه خیلی خطرناکه غذای بیرون حتی اگر بهترین جای ممکن ...

عزبزم غذای فست فودی اتفاقا خیلی نمبخوریم ماهی سه چهار بار شاید بیشتر پولو کباب جوجه خورشت جیگر …… خودم سعی می‌کنم خیلی فست فود نخورم 

ای وااای سه روز سرم داره گیج میره اینجوری شوهرت به مرور طول عمرش کم میشه ارگان های بدنش مختل میشه

نه که مثلا گاهی شده دوروز غذا مونده گفته اشکال نداره من میبرم با به های مغازه میخوریم همیشه این اتفاق نمیفته گاهی  میکم یعنی اکر سه روز بمونه هم حرفی نمیزنه حالا واقعا غذایی که ۲۴ ساعت بمونه مضر هست ؟؟؟