2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35447 بازدید | 405 پست
چند باری تاپیک هاتون رو دیدم و هر بار غمگین تر شدم…الان هم یه کامنت گذاشتم و پاک کردم! چون احساس کرد ...

عزبزم مممنونم 

اما آدمی نیستم زندگی رو به خودم سخت بگیرم به این سبک زندگی عادت کردم و دلم نمبخواد برا تغییرش بجنگم آرامشی که در حال حاضر دارم برام دنیا ارزش داره آدمی هستم به دور ار حاشیه که سعی می‌کنم خودم رو وارد مسایل استرس زا نکنم و همیشه خودم رو دراولویت قرار میدم هرکس هم ناراضی هست از زندکی با من میتونه بره بیرون از زندگیم چون من همینم همین طوری خودمو قبول کردم و دوست دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
و منی که بخاطر چاق و لاغری قل ها، سه مدل غذا میپزم روزانه😪باز خداروشکرررر ظرفاشو ماشین میشوره. ۳ غذ ...

خسته نباشی 💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

در جریان تاپیکات هستم و چون یه تجربه ریزی دارم میتونم بگم تو عمق افسردگی هستی شدیداً داری غرق میشی خ ...

شاید …… اما این مدل زندگی من سالهاست روالش همین هست از ۱۸ سالگی یا شایدم قبل ترش الان ۳۵ سالمه همچنان همین هستم‌ 

البته من دستپختم خیلی خوبه علیرغم اینکه اهل درس و کار بودم و دیر ازدواج کردم و موقع ازدواج آشپزی زیا ...

آفرین عزیزم شما شاغلی نبایدم مدام پای گاز باشی وظیفه ای نداری 

سلام قشنگم💖💖من خودم از آشپزی بدم می اومد ولی خب دیدم نمیشه گفتم خودمون با تزئین هایی که میبینم علا ...

از روحیه مامالی لذت میبرم سبک زندگیش خاص و زیبا هست خدا حفظشون کنه 

الهام خانم یه سوال دارم البته اگه دوست داشتی جواب بده قبل از خیانت دیدن هم همینطور بیخیال بودین منظو ...

بله عزیزم از اول زندگی همین بودم‌ نه عزیزم خوشبختانه یا متاسفانه قضاوت و حرفای دیگران برام اهمیتی نداره 

می‌تونید هرماه مواد اولیه رو تهیه کنید بدین کسی که مورد اعتمادتون هست براتون غذا تهیه کنه

من پارسال که نمیرسیدم غذا درست کنم این کار رو میکردم از غذای بیرون بهتره

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

می‌تونید هرماه مواد اولیه رو تهیه کنید بدین کسی که مورد اعتمادتون هست براتون غذا تهیه کنهمن پارسال ک ...

خالا من تو این یه‌مورد خیلی وسواس دارم دستپخت هرکسی به دلم نمیشینه 

فقط من که کلا غذای بیرون نمیخوریم

بعد برای هروعده بعضی وقتا مجبورم دوتا مدل غذا درست کنم چون خودم رژیم غذایی مو برای بچم که شیر میخوره رعایت میکنم 🤧با یه بچه پنج ساله و چهار ماه بعضی وقتا دیگ واقعا حوصله ندارم🤕

سلام عزیزممن یکساله زودپز برقی خریدم ، برام خییییلی کار راه اندازه ، اگه بتونی بخری به نظرم عالیه

دارم توی جهیزیه. ولی بلد نیستم کار بدم. حتی بین چند تا دستگاه تشخیص نمیدم کدومشونه آرام پز فلان

سوال شغلی نپرسید

دارم توی جهیزیه. ولی بلد نیستم کار بدم. حتی بین چند تا دستگاه تشخیص نمیدم کدومشونه آرام پز فلان

مدلشو سرچ کن تو گوگل یا همین نی نی سایت ، بالأخره یه چیزایی دستگیرت میشه ، من فقط از دکمه ی پخت خورشت و بخارپز کردن استفاده میکنم ، چندبار هم ماست درست کردم باهاش ، بقیه ی دکمه ها رو نمیدونم ، ولی همینم خییییلی راضیم ، هرکسی میبینم بهش توصیه میکنم ، خورشت یکساعت و نیمه میپزه ، چی از این بهتر ؟ شاغل نیستم ، مثلا صبح زود که بیدار میشم گوشتمو بار میذارم ، بعد هم که میخوام از خونه برم بیرون ، مثلا لپه و رب و نمک و فلفل میزنم ، باز دکمه رو میزنم میرم بیرون ، ظهر که میام غذا گرم و آماده هست میخوریم یا مثلا شب قبل میپزم میذارم یخچال

و منی که بخاطر چاق و لاغری قل ها، سه مدل غذا میپزم روزانه😪باز خداروشکرررر ظرفاشو ماشین میشوره. ۳ غذ ...

خدا قوت عزیزم

غذاهای پرکالری چی میپزی بگو منم بپزم واسه بچم خیلی ریزه میزه ست دو سه سال از سنش کوچیکتر نشون میده

در جریان تاپیکات هستم و چون یه تجربه ریزی دارم میتونم بگم تو عمق افسردگی هستی شدیداً داری غرق میشی خ ...

منم افسردگی دارم ولی واقعا روانشناسا اکثرا باتجربه نیستن دوبار رفتم قرص داد که عوارض دیگه داشت ادامه ندادن